S60v3 program yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
S60v3 program yapma
Sayin maxicep yoneticileri ve ailesi bildiginiz gibi skyfire programi artik ulkemizde calismamaktatir. Ben diyorumki bu islerden anlayan skyfire tarzinda bir program yapma sansiniz varmi. Ben bu islerden hic anlamam belki bu onesim de cok sacma olabilir. Mesela bazı programlar modifiye edilebiliyor. Operamini yada ucweb browserler modifiye edilerek skyfiredeki gibi flash destegi eklenemezmi. Yada skyfire programi ile oynanip calisir hale getirilemezmi. Yada skyfire programinin baglantilari opera mini baglantilari ile degistirilemezmi v.s v.s. Ben boyle bir dusunce icerisinde yazmak istedim. Bu yazdiklarim eger imkansiz ise bu oneriyi hemen silebilirsiniz. Ama lutfen alayci mesaj yazmayin arkadaslar.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Böyle birşeyin mümkün olduğunu sanmıyorum skyfire sorunu çözülecek gibide gözükmüyor bolt browsere devam bu arada konunun yeri symbian destek bölümü:)

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Symbian destek bolumune yazacaktim ama tereddütte kaldim ozur dilerim. Tasimak mumkunse iyi olur. Bolt browser skyfireye gore cok pasif kaliyor. Bu arada mesajin icinde tesekkur ederim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bolt browser youtubede video oynatıyor ama şu an facebookta oynatamıyor orada da oynattımı sorun kalmıyacak çoğu kişide:ehe zaten kıra aralıklarla yeni sürümler çıkarıyor umarız yakın zamanda skyfire benzeri bir versiyon çıkarırlar:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Opera ilerde çıkarabilir, öyle bir hedefi var diye okumuştum bir yerde ...
Zaten video sorunu aşıldı mi rapid vs sitelerden indirme ve yükleme de asılmış oluyor :)
Bolt fena değil ama öyle ahım şahım bir tarayıcı da değil, kullanış açısından da pek beğenmiyorum ...
Videoyu izleme değil de tarayıcı sayesinde indirme gibi bir özellik de eklenebilir bakacağız artık :)

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
bolt browser videolari kucuk ekranda aciyor. Devamli olorak aralarda yukleniyor diyor. Bunun bir ayari varmi. Buyuku ekranda kesintisiz izleme gibi. Birde turkce karekterleri gostermiyor. Tel n73 sorun ne olabilir

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Türkçe karakter sorunu var doğrudur n73 te ram den dolayı aksaklıklar olabilir n95 te sorun yok imzanda video ayarları resimli var ayrıca youtubenin alternatifide var bir bakın isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt