s60v3 oyunlar bolumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
s60v3 oyunlar bolumu
malumunuz s60v3 telefonlar 240x320, 320x240 ve 352x416 olmak uzere 3 farkli ekran cozunurlugune sahip ve hepsinin oyunlari farklidurum boyle oluncada oyunlar bolumunde tum oyunlar birbirine karisiyor ve hem sık sık kullanılan 240x320 dısındaki kullanıcılar uygun paylasım bulmakta zorlanıyor
Benim onerim ise bunların kategorilendirilmesi
Hem boylece
-320x240 ve 352x416 kullanıcıları daha rahat oyunları bulabilecek
-acemi kullanıcılar ekran cozunurluklerini ogrenmeye itilerek "bu n73 te tam ekran degil" "yav bu oyununu yarısı cıkmıyor" gibi gereksiz mesajlar onlenebilir
-hem de baslıkta cozunurluk ile ugrasılmayıp oyun hakkında bilgi verilebilir(uretici falan)

Benim dusuncem bu sizin gorusleriniz nelerdir

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bence Olabilir Adminler Ne Diyecek Bakalım :)

Consul9

Consul9

Üye
Valla ben böyle bir uygulamayı hiçbir forumda görmedim siz zaten telefonunuzun hangi ekran çözünürlüğüne sahip olduğunu bilmelisiniz ve ayrıca cogu konuda arkadaslar hangi ekran boyutuna ait olduğunu belirtiyor.

SHS

SHS

Üye
bence gereksiz, zaten belirtiliyor ekran boyutları.. diğer bölümlere de açmak gerekecek, alt forumlara boğulurlar..

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
hicbir forumda olmadı diye bizde de olmamak zorunda degil biz kimsenin takliti degiliz zaten ayrıca ben telefonumun cozunurlugunu biliyorum ancak cogu kisi boyle birseyden habersiz butun herseyi deneyip uygun olmayanların altına kotuleyici yorum atıyor amac bunu onlemek

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
çoğu oyunda 240x320, 320x240 olduğu yazıyor zaten yazmayanlar da diğer ekran çözünürlükte yok demektir muhtemelen bence gereksiz

• Beğen
Tepkiler: SHS
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt