biran önce halletseler ii olur yoksa teli değiştirip galaxy s2 almayı düşünüyorum
vallahi bende geleceğini sanmıyorum çünkü flash player10 için en az 680 mhz de çalışan bir işlemci gerekiyor.İşlemcileri bunun altında olanlar boşuna beklemesin üstünde olanlarda ise zaten var.Core player bile 600 mhz li telimde video açıkken teli kasıyor başka uygulama çalışmasına müsade etmiyor.Androidlerdede aynı durum var 1 ghz altındaki androidler sky fire olmasa çöpe gidecekler .Eğer alacaksanız 1 ghz ve üst teller almak zorundasınız.Saygılar

skyfire yı ben n79 de kullanıyorum o programda adobe flash 10 mevcut zaten n79 un işletim sistemi 390 mhz arm 11 o bile açarken diğerleri faso fiso
skyfire yı ben n79 de kullanıyorum o programda adobe flash 10 mevcut zaten n79 un işletim sistemi 390 mhz arm 11 o bile açarken diğerleri faso fiso

hayret bi şey bol bol yeni modeller çıkıyor ama adobe flash yok symbian artık bitti,yeni moda android,alma zamanı geldi.çünkü çoğu android destekliyor.ha unutmadan ipadlarda androidli...