s60v3 için flash player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
    Konu Sahibi
s60v3 için flash player
arkadaşlar adobe hala s60v3 için flash 10 çıkarmadı acaba ileride çıkacak mı görüşlerinizi bekliyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
hayır hiç bi zama n cıkmaaycakk

serkanoloji

serkanoloji

Üye
yakında çok yakında. Bu kadar kullanıcıyı görmemezlikten gelemezler.

nakres2991

Üye
arkadaşlar adobe s60 v5 lerde varmı varsa her videoyu açıyormu

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
    Konu Sahibi
bu nokiayı hiç anlamıyorum hem batıyor hem de bi yazılım için anlaşma yapmıyor

BrainFree

BrainFree

Üye
Adobe işte. Görmediniz mi 1 sene önce iPad 1' lerde flash desteği yoktu Apple Adobe'nin ayağına gitmişti. İşte adam Apple'la bile kendisi anlaşma yapmıyo işi Symbian Ve Nokia a.s. nin halletmesi lazım.

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
    Konu Sahibi
biran önce halletseler ii olur yoksa teli değiştirip galaxy s2 almayı düşünüyorum

BrainFree

BrainFree

Üye
1 kişi için mi yapacaklar güldürme beni :) ;) :p neyse adobe den iyi haberler bekliyorum pustum panpa

mustafasen

mustafasen

Üye
vallahi bende geleceğini sanmıyorum çünkü flash player10 için en az 680 mhz de çalışan bir işlemci gerekiyor.İşlemcileri bunun altında olanlar boşuna beklemesin üstünde olanlarda ise zaten var.Core player bile 600 mhz li telimde video açıkken teli kasıyor başka uygulama çalışmasına müsade etmiyor.Androidlerdede aynı durum var 1 ghz altındaki androidler sky fire olmasa çöpe gidecekler .Eğer alacaksanız 1 ghz ve üst teller almak zorundasınız.Saygılar

BrainFree

BrainFree

Üye
vallahi bende geleceğini sanmıyorum çünkü flash player10 için en az 680 mhz de çalışan bir işlemci gerekiyor.İşlemcileri bunun altında olanlar boşuna beklemesin üstünde olanlarda ise zaten var.Core player bile 600 mhz li telimde video açıkken teli kasıyor başka uygulama çalışmasına müsade etmiyor.Androidlerdede aynı durum var 1 ghz altındaki androidler sky fire olmasa çöpe gidecekler .Eğer alacaksanız 1 ghz ve üst teller almak zorundasınız.Saygılar

Tabi sonra o 1ghz telefonun fiyatı da bize girsin :D

lostinfiniti

Üye
skyfire yı ben n79 de kullanıyorum o programda adobe flash 10 mevcut zaten n79 un işletim sistemi 390 mhz arm 11 o bile açarken diğerleri faso fiso

55lim

Üye
skyfire yı ben n79 de kullanıyorum o programda adobe flash 10 mevcut zaten n79 un işletim sistemi 390 mhz arm 11 o bile açarken diğerleri faso fiso

nasıl kullanıyon ya skyfire çalışmıyoki symbianda

Symbianist

Symbianist

Üye
Kafa geçiyor.

mstf_l

mstf_l

Üye

ahmetkahraman

Üye
hayret bi şey bol bol yeni modeller çıkıyor ama adobe flash yok symbian artık bitti,yeni moda android,alma zamanı geldi.çünkü çoğu android destekliyor.ha unutmadan ipadlarda androidli...

yyy

Üye
Kendi veb tarayıcısı açıyor zaten flashları telifon6730c herşeyi açıyor

phasan

phasan

Üye
gelmez

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayret bi şey bol bol yeni modeller çıkıyor ama adobe flash yok symbian artık bitti,yeni moda android,alma zamanı geldi.çünkü çoğu android destekliyor.ha unutmadan ipadlarda androidli...

iPad'ler Androidli değil iOS'li :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt