s60v3 de Bunlar Olacaktı Varya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
s60v3 de Bunlar Olacaktı Varya...
1. .Avi Dosyalarını oynatan Player(oynatıcı) varsa link verin lütfen. Tüm formatları destekleyen bişey,

2. S60v5 Oyunlarını s60v3te oynatacak bir pro vb. Şey

mesela 240x320 ekran boyutunu 360x640 gibi gösterme , python dada olabilirdi

3. 240x320 ve 320x240 Dokunmatik Ekran Üretilemezmi , sadece bir imleç hızında yada gaye normal pc mouse'u.. Zaten ekran cama çok yakın =)

4. İkinci hafıza kartı olayı n96 yı 16gb + 16gb + 16gb = 48 Gb yapabilecek bişey... Bi usb girişi vb. vs..

5. 2500mAh batarya yada daha güçlü batarya , benimki 1200ü kaldırmadı bile... Halen 900mAh a devam..

6. Hani şu cepte windows 98 filan wardıya... Neden ona Birşeyler ekleyip düzüp filan falan yapıp , 900mb lık 18Wheels of Steel'i cepte oynamayalım.. 18wosu zip halinde bir uzantıyla Cepte açabilsek..
7. Cepte ön kamerayı Projektor olarak kullanabilseydik.,

8. Vodafone un internet hızını aylık 8liralık bir kaç proğramı birleştiren bir uygulamayla 96kpbs den tekrar 7.2mbps ye çıkarabilseydik

9. 5mp kameraya 2 katı pixel prosuyla 8mp resimler ve videolar çekebilseydik.,

başka birşey istemezdim heralde...

Hasan

Üye
Çok şey istiyorsun

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
SHS

SHS

Üye
sadece hayal:D

serhat1410

serhat1410

Üye
arkadaşın dediği gibi çok basit bunlar bence

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi

ram yetersizliği falan filan , zart zurt bunların dışında en basitiyle =

s60v5 kategorisindeki tüm oyunlar benim telefonum n96da açılıyor ve yön tuşlarıyla kullanılıyor sadece ekran küçük kalıyor , bu konuda bir pro. ya kimsenin mi gücü yetmiycek...

Hayal Değil Gerçek.

SHS

SHS

Üye
tamam da kim yapıcak? kim uğraşıcak? sorun bunlar:D
istemek kolay

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Vod.fone'ın her hatta bir tane intern.t kullanım hakkı old. Varsaysak , bir proyla bunu 5tane gösterip yada daha fazla , intrnet hızını 96kbps den tavana vuran bişeyler.. Vauw... Demezmiydik...

----------Eklendi @ 17:43:55 ---------- Yazıldı @ 17:40:41 ----------

tamam da kim yapıcak? kim uğraşıcak? sorun bunlar:D
istemek kolay

Endonezyalı rockçı ve punkçı gençler toplumdan ve polisten şiddet gördükleri için çoğu zamanını evde geçiriyorlar , ve endonezyalı bu işe gönül veren gençler yada Çinli arkadaşlar bu söylediklerimin 10kat fazlasını da yaparlar ama adamlar pek uğraşmıyor.. Zntx.cc deki gelişmeler falan da bunun kanıtı.,

ibrother

ibrother

Üye
ya internet için malum edit'li opera kullan. S60v5 öyle yüksek oyunu yok v3 oyunlarını kullanıyor zati. N96'ya 32gb hafıza kartı tak rahat kaldırır. 16+32=48gb yapar. Tv kablosu al telefonu tv'ye bağla oyunları öyle oyna fena zevk alırsın benim bi zamanlar n95 8gb vardı canavar. Nokia multimedya konusunda kusursuz.

----------Eklendi @ 17:55:29 ---------- Yazıldı @ 17:53:30 ----------

bu arada bize ne elin çin'li endonezyalı gençlerinden?

Hasan

Üye
TL Arttırmak mümkün esasında ama boşver

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
ya internet için malum edit'li opera kullan. S60v5 öyle yüksek oyunu yok v3 oyunlarını kullanıyor zati. N96'ya 32gb hafıza kartı tak rahat kaldırır. 16+32=48gb yapar. Tv kablosu al telefonu tv'ye bağla oyunları öyle oyna fena zevk alırsın benim bi zamanlar n95 8gb vardı canavar. Nokia multimedya konusunda kusursuz.

----------Eklendi @ 17:55:29 ---------- Yazıldı @ 17:53:30 ----------

bu arada bize ne elin çin'li endonezyalı gençlerinden?

Bana Bu İşi Yapacak Kim Olabilir ki Diye Soruldu Ben de Cevap Verdim. O Halde Bu Yorumunuzu Mantığa Kavuşturursanız Sevinirim.

ibrother

ibrother

Üye
bu forumda asla tartışma yapmam. Cevap kesin net kani dir. Istisna yok.

Symbianist

Symbianist

Üye
1. .Avi Dosyalarını oynatan Player(oynatıcı) varsa link verin lütfen. Tüm formatları destekleyen bişey,

2. S60v5 Oyunlarını s60v3te oynatacak bir pro vb. Şey

mesela 240x320 ekran boyutunu 360x640 gibi gösterme , python dada olabilirdi

3. 240x320 ve 320x240 Dokunmatik Ekran Üretilemezmi , sadece bir imleç hızında yada gaye normal pc mouse'u.. Zaten ekran cama çok yakın =)

4. İkinci hafıza kartı olayı n96 yı 16gb + 16gb + 16gb = 48 Gb yapabilecek bişey... Bi usb girişi vb. vs..

5. 2500mAh batarya yada daha güçlü batarya , benimki 1200ü kaldırmadı bile... Halen 900mAh a devam..

6. Hani şu cepte windows 98 filan wardıya... Neden ona Birşeyler ekleyip düzüp filan falan yapıp , 900mb lık 18Wheels of Steel'i cepte oynamayalım.. 18wosu zip halinde bir uzantıyla Cepte açabilsek..
7. Cepte ön kamerayı Projektor olarak kullanabilseydik.,

8. Vodafone un internet hızını aylık 8liralık bir kaç proğramı birleştiren bir uygulamayla 96kpbs den tekrar 7.2mbps ye çıkarabilseydik

9. 5mp kameraya 2 katı pixel prosuyla 8mp resimler ve videolar çekebilseydik.,

başka birşey istemezdim heralde...

Cevaplar
1. Coreplayer

2. Symbian can cekisiyor senin dediğin indo kardeşler o koca kıçlarını (espri tabi) da alıp açık kaynak androide gittiler :D

3. Ekrana iyi ve doğru dokunmayı başarırsan onun da sana karşı boş olmadığını göreceksin diyorum

4. Iki tane 16 gb i üst üste yapıştır takmaya zorla. Bir süre sonra girdiğini göreceksin. Eğer telefonun ve kartlar sağlam kalırsa 32 gblik hafıza kartın olmuş olur. Kimse telefona bakmaz ne kadar hafıza var diye. Onun varlığı seni rahatlatmaya yetecektir.

5. Batarya ile uğraşma artk. Al bir 130 ma bir traktör aküsü iki ucunu da artı eksi olarak dikkatlice bağla telefona, bir de şarj dinamosu taktın mı değme o zaman şarj süresinin keyfine

6. windows 98 mi kaldı şimdi Ayıp ediyorsun. Windows 7 ultimate yükle. hem görselliği güzel hem de performansı. Ayrıca 18 wheels eskide kaldı. Call of duty , pes 2012 yükle. Usb girişin de var ne de olsa. Kolları takar, çakarsin golleri

7. ön kamerayı projektör olarak kullanmak yerine arka kamerayı sinevizyon olarak kullanma yöntemini hoparlörleri de ses sistemi olarak kullanman daha yerinde olacaktır. Bu şekilde izlediğin filmlerin daha çok zevkine varırsın.

8. Gerek kalmadi 7.2 hıza. Bir fiber optik kabloyu evine çekersin. Sonra da telsizlerin dalgalarını fibere monte edersin. Ondan sonra da telefonla 100 mbps hızında 10 kmlik bir alanda hızın keyfine varırsın sörf yaparken.

9. Nikon kameraların objektifleri artık nokiaya uyumluymuş. Ondan al bir tane tak telefona. Bu şekilde hem daha iyi video çekerken hem de istediğin anları ölümsüzlestirirsin.

Hayal değil gerçek

erknlmn

erknlmn

Üye

Cevaplar
1. Coreplayer

2. Symbian can cekisiyor senin dediğin indo kardeşler o koca kıçlarını (espri tabi) da alıp açık kaynak androide gittiler :D

3. Ekrana iyi ve doğru dokunmayı başarırsan onun da sana karşı boş olmadığını göreceksin diyorum

4. Iki tane 16 gb i üst üste yapıştır takmaya zorla. Bir süre sonra girdiğini göreceksin. Eğer telefonun ve kartlar sağlam kalırsa 32 gblik hafıza kartın olmuş olur. Kimse telefona bakmaz ne kadar hafıza var diye. Onun varlığı seni rahatlatmaya yetecektir.

5. Batarya ile uğraşma artk. Al bir 130 ma bir traktör aküsü iki ucunu da artı eksi olarak dikkatlice bağla telefona, bir de şarj dinamosu taktın mı değme o zaman şarj süresinin keyfine

6. windows 98 mi kaldı şimdi Ayıp ediyorsun. Windows 7 ultimate yükle. hem görselliği güzel hem de performansı. Ayrıca 18 wheels eskide kaldı. Call of duty , pes 2012 yükle. Usb girişin de var ne de olsa. Kolları takar, çakarsin golleri

7. ön kamerayı projektör olarak kullanmak yerine arka kamerayı sinevizyon olarak kullanma yöntemini hoparlörleri de ses sistemi olarak kullanman daha yerinde olacaktır. Bu şekilde izlediğin filmlerin daha çok zevkine varırsın.

8. Gerek kalmadi 7.2 hıza. Bir fiber optik kabloyu evine çekersin. Sonra da telsizlerin dalgalarını fibere monte edersin. Ondan sonra da telefonla 100 mbps hızında 10 kmlik bir alanda hızın keyfine varırsın sörf yaparken.

9. Nikon kameraların objektifleri artık nokiaya uyumluymuş. Ondan al bir tane tak telefona. Bu şekilde hem daha iyi video çekerken hem de istediğin anları ölümsüzlestirirsin.

Hayal değil gerçek

gülmekten alamıyorum kendimi ahahahaha :)

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi

Cevaplar
1. Coreplayer

Hayal değil gerçek

hahaha :D Birader beni de Güldürdün =D :D yaw , süper yorum yapmişsın yaw :D

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Dostum "yaratıcılık" demişsin de seninki hayal, istek... Elde yeni bir ürün var mı yok??? istiyorsun sadece... Yap o zaman ;) araştır... Keşfet... Vs ;)

----------Eklendi @ 00:31:43 ---------- Yazıldı @ 00:30:25 ----------

Zaten insanoğlu hep elinde olmayanı ister... Hep daha fazlası! Bak sanki bende s60v5 var, bende s^3 istiyorum mesela ;) En iyisi eldekine kanaat etmek... Kolay gele :p

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Dostum "yaratıcılık" demişsin de seninki hayal, istek... Elde yeni bir ürün var mı yok??? istiyorsun sadece... Yap o zaman ;) araştır... Keşfet... Vs ;)

----------Eklendi @ 00:31:43 ---------- Yazıldı @ 00:30:25 ----------

Zaten insanoğlu hep elinde olmayanı ister... Hep daha fazlası! Bak sanki bende s60v5 var, bende s^3 istiyorum mesela ;) En iyisi eldekine kanaat etmek... Kolay gele :p

haklısın.. =( ama benim sizin gibi muhteşem dünyam yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt