yunus4554
Üye
InstallServer i aktif edemiyorum tel hackli Nokia E71 rompatcher'e giriyorm installserver RP+ ve installserver FP2 var ikiside aktif olmuyor sadece pasifken mavi oluyor ve simgelerinln yanında sarı bi halka çıkıyor? Anlamdm herşeyi yaptm ama olmadı? / bütün bu işlemleri yaparken arka planda her hangi bi program açık olursa sonuç ne olur? + grid programını açınca options+edit both modes'e tıklayıncA : size of portaid and landscape modes will be same diye uyarı veriyor??? / birde grid'i açınca ekranda şu yazıyor :
Size of portait menu:
3x4
Size of landscape menu:
4x3
ben öyle bir sorunla karsılasmadım oradan yaptım
Nasıl oluyo yaanasıl yaptnz bi anlatır msnz? Paylaşan arkadaş anlatmış ama bi de sizden dinlemk isterm yani? Bi türlü yapamadm
tekrar baktıgımda bendede oyle dedi sonra yazma ekaranı geldi ben sırayla 4-3 3-4 yaptım sonra cıktım ama senin sorununu anladım yaptıgımı yap sonra vhome yi ac bir gorunum sec ve birazcık bekle
Ok hemen deniyorminş olur
----------Eklendi @ 13:14:31 ---------- Yazıldı @ 13:11:18 ----------
olmadı sadece normal vhome programı aktif oluyo
nedenini bilemem istersen konuyu acan arkadaşa sor o daha iyi anlar inş. Yaparsıneyw hemen bakıyorm
----------Eklendi @ 13:44:14 ---------- Yazıldı @ 13:40:53 ----------
sorunu buldum galiba grid'e ben girince options a tıklayınca edit both ve edit modes ve exit çıkıyor başka bi seçenek yok????
Eğer Cep Telefonunuzda
Python Yoksa Linkteki pyton4all'u kurmanız
yeterli demişsiniz ama linkte python da yok python4all da yok napıcaz?
c5 test edildi gerçekten güzel bişey
bende onu arıyorum
----------Eklendi @ 09:00:44 ---------- Yazıldı @ 08:56:24 ----------
www.maxicep.com/symbian-s60v3-pytho...s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-335921.html burdan buldum ben
orada yok ben altta paylastım bu arada su windows gorunumu yok onun yerine çok benzeyen htc varAnlatımı İyice okuyun. Linke python4all yamasını eklemiştin bidaha bakın , unutmuş da olabilirim , iyice bakın.
InstallServer i aktif edemiyorum tel hackli Nokia E71 rompatcher'e giriyorm installserver RP+ ve installserver FP2 var ikiside aktif olmuyor sadece pasifken mavi oluyor ve simgelerinln yanında sarı bi halka çıkıyor? Anlamdm herşeyi yaptm ama olmadı? / bütün bu işlemleri yaparken arka planda her hangi bi program açık olursa sonuç ne olur? + grid programını açınca options+edit both modes'e tıklayıncA : size of portaid and landscape modes will be same diye uyarı veriyor??? / birde grid'i açınca ekranda şu yazıyor :
Size of portait menu:
3x4
Size of landscape menu:
4x3
Aynen ya şu dosyaları bi cikartamadim gittim bilgisayar olsa bi şey demezdim ama
orada yok ben altta paylastım bu arada su windows gorunumu yok onun yerine çok benzeyen htc var
evet harikadır.
Elimde 9Mb ylık temalar var..
Bende de 9mblık tema var ama şu dosyalar çıkarılmıyor , telefondan dosyaları arşive alır mısın?
anlatığım herşeyi adımı adımına uygulayın.
Sanırım sizin sorununuz dosya kopyalama işleminde eğer fp1 se cihazınız adım adım giderken takıldığınız noktayı bana söyleyin.
----------Eklendi @ 22:33:05 ---------- Yazıldı @ 22:30:28 ----------
cep telefonunuza zip manager yükleyin.
----------Eklendi @ 22:35:13 ---------- Yazıldı @ 22:33:05 ----------
senin sorununu çözelim şimdi , evet bana anlat derdin nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?