Vakit Ayırıp Cevaplayan Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim. Biliyorum Hatalıyım Yedeğe Almam Gerekirdi Ancak İnsan Meşgul Olunca Ertelemek Daha Cazip Geliyor. Her Hatamdan Kendime Ders Çıkartırım. Bundan Çıkarttığım Ders İse; Elektronik Ortama Güvenmeyeceksin. Mutlaka Yedeğini Alacaksın.
Arkadaşlar Bu Telefonu 2010 Yılında İlk Çıktığı Zamanlarda Aldım ve MaşALLAH Beni İyi İdare Etti. Bu Kadar Uzun Kullanmamın Sebebi Yazılarım, Notlarımdı. Zamanı Geri Alamam. Her Ne Kadar Bana Göre Önemli Olsa da Bu Dünyada ki Görevimi Unutup Bu Kadar Saçma Mesele İçin ALLAH' a Yalvaramam, Utanırım.(Dürüst Olayım, Panikten Dolayı 1Günüm Dua Etmekle Geçti Geri Gelsin Diye Ancak Uzatmaya Gerek Yok, Anladım.) Kısacası Sizin de Dediğiniz Gibi Giden, Gelmez. Bu Yüzden Telefonu Değiştireceğim. Uzun Zamandır Aklımda İdi Bu fikir Ancak Yazılarım Çok Önemliydi Benim İçin. Kararsız Biri Olduğum İçin Telefon Almaktada Sıkntı Yaşıyorum. Gidiyorum Mağazaya, Bakıyorum Note3' e Hemen Huwai Dikkatimi Çekiyor. Ona Bakayım Derken Xperia Z Ultra Dikkatimi Çekiyor. Sonuç olarak Boş Çıkıyorum Mağazadan. Ekranının Büyük Olmasını İstiyorum. Çünkü Ekstradan Tablet Alma Niyetim Yok. Fikri Olan Kardeşlerim Söylerlerse Mutlu olurum. Sıkıntı Oluyorsa Yeni Konuda Açabilirim.
BRKTNL : Olayın Saçmalığı Kişinin Yoğunluğuna Göre Değişir. Ben Unutmamam İçin Herşeyi Not Alırım. Not Defteri Olsun, Alarm Olsun, İş Listem Olsun. Her Zaman Not Alırım.
+Bir Dipnot Düşmek İsterim. Symbian İşletim Sistemi kullanan Arkadaşlarım Sakın Sıkıntı Yapmasın. Benim Gibi Not Alabilirsiniz. Ancak Kayıp Yaşamamanız İçin Şunu Mutlaka Yapın. Ben Yapmadım Siz Yapın
Dosya Yöneticisinden Yedekle Kısmına Girin ve Tümünü Seç Deyip Günlük Yedeklemeye Ayarlayın. Olur da Benim Gibi Kayıp Yaşarsanız O Bölümden Telefonu Geri Yükleyebilirsiniz.