s60 V3 adobe flash lite 3.1 gerekli! yardım lütfennn

Sponsorlu Bağlantılar

erengelebek

Üye
    Konu Sahibi
s60 V3 adobe flash lite 3.1 gerekli! yardım lütfennn
arkadaşlar internetten online dizi film izlemeye imkan veren adobe flash lite 3.1 3rd v5 için var (nokia 5800) fakat V3 için olanını bulamadım E71 kullanıyorum youtube gibi sitelerde video izleyebiliyorum fakat online film, dizi yada canlı TV için bu gerekliymiş bizde 3.0 var bu izletmiyoru. bilgisi olan yada elinde olan yada nasıl indirebileceğimi söyleyebilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim. ( forumda aradım fakat bulamadım)

• Beğen
Tepkiler: tiriskop ve emmo79

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Ben N95 kullanıyorum, ve 2,5saat aralıksız dizi izledim skyfire ile.Skyfire web tarayıcısı internetteki tüm flash videoları destekliyor.Onu yüklemeniz yeterlidir.

HyPeROpTiK

Üye
Skyfire web tarayıcısı yuklemek yeterli gibi gozuksede telefonun icinde kendinden bulunan Adobe Flash lite 3.0 versiyonu var bunun guncellenmesi gerekir yani Adobe Flash lite 3.1 kesinlikle kurulmasi sart cogu telefonlarda bu Adobenin Falsh lite 3.0 surumu var ve her seferinde yani bir format atmak gerektiginde devamli Skyfire web tarayıcısı yuklemek bence bir sacmalik olur hele hele boyle Adobeyi destekleyen telefonlar varken onun icinde Adobe Flash lite 3.1 yuklenmesi sart lakin cogu forumlari gezdigimde vede Adobenin kendi sitesine baktigimda bile nasil kuruldugunu ve kurulmasi icin neler yapilmasi gerektigini anlatan dogru duzgun bir site bile yok daha dogrusu bu isten anlayan dogru duzgun arkadaslar bile yok olsaydi zaten taratmalarda cikardi ben bir siteden Adobe Flash lite 3.1 surumunu yukledim gelin gorun ki hic bir etkisi olmadi cunku telefonun tarayicisindan wapa baglanipta ordanda herhangi bir falshli bir siteye baglandigin zaman hala Adobe Flash 9 yuklu degil diye telefonumun ekranına bir sayfa cikiyor halbuki telefonumun kendisinde Adobe Flash lite 3.0 yuklu oldugu halde tam bir sacmalik kisaca NOKIA ne zaman bir yazilim cikarsa Her zamanki gibi berbat bir yazilim cikariyor buda bir gercek bu arada benim telefonum E66 ve son surumu yuklu...

Not : Unutmadan sunuda belirtmek isterim ki Nokia Danisma Hattini bu konu icin Destek amacli aradim ve kendilerine durumumdan bahsettim uzulerekten sunuda soyleyeyim ki kendilerinin bunun icin destek vermediklerini soylediler 3 yazilim oldugu icin bu konuda destekleri yokmus Boyle bir sacmaligida nasil karsilarsiniz bilemem cunku nokia bir yazilim cikariyor ama icine 3.1 destegi koymuyor vay be ne destek hattiymis SAYGILARIMLA...

cr55

Üye
sıkAY FİRE bir web tarayıcısı değildir o bir terminal bir programdır şöyle düşüününbir başka pcnini web browserinin görüntüsünü sizi cep telefonunuza veriyor ama bunu yaparkneünde gizliliğiniz kalmıyor dikkatlli olun

Edgy_54

Üye
Adobe Flash lite 3.1 nerden bulabilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

haltie

haltie

Üye
arkadaşlar video izlemek istiyorsanız skyfire yüklemesi yaparak rahatlıkla facebook youtube vb. yerlerden video izleyebilirsiniz

ayran63

ayran63

Üye
banada lazım lütfen yardım

LifeGuard09

Üye
buradan indirebilirsiniz nokia 5800 için

agit_cudi

agit_cudi

Üye
eyvallah arkadaslar tesekkurler

Üst Alt