Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S60 Uyumlu Bi Telefon Proğramını S^3 Uyumlu Hale Nasıl Getirilir?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakamoz1319
Üye
Konu Sahibi
S60 Uyumlu Bi Telefon Proğramını S^3 Uyumlu Hale Nasıl Getirilir?
Silinecek
pRime.
Üye
Konu yanlış yerde.
S60v1 ve S60v2 uygulamaları ne s60v3'te çalışır, ne s60v5'te ne de symbian^3'te çalışır.
Arkadaşlar s60 uyumlu bi programı s^3 uyumlu hale getirebilecek kimse yokmu. Yada bahsettiğim uygulamanın s^3 uyumlu benzer bi uygulama bilen yokmu. Çok önemli benim için
cardanadam
Üye
önce kamerayı açıp arka plana at sonra proğramı çalıştır mercağin önündeki kapak açık olmadığı için siyah ekran görünüyor
Söylediğin mantıklı ama olmadı maalefef. Kamerayı arka plana attığımda merceğin kapağı yine kapanıyo. Teli yaklaştırıp dinledim, kapanma sesi geliyor.
Olmadı yani Yokmu yardım edecek biri
yakamoz1319
Üye
Konu Sahibi
Soruna açıklık getirmesi adına benzer bi uygulama daha ekledim konuya. Anlayan arkadaşlar yardımcı olsun yada yol göstersin lütfen.
Çok önemli benim için
benim anlamadığım sürekli bi karşılıktır gidiyo bi anlam veremedim burda kimse yaptıkları için karşlık beklemiyo. neyse sizin söylediğiniz şeyi yapabilmek için programı baştan yazıp kamerayı kullanmasını sağlamak gerek onu da yapabilecek biri var mıdır burda? bildiğim kadarıyla yok. istediğin şey imkansız değil fakat kolay bişey de değil sen en iisi fazla umut bağlama.