S60 telefonunuz N SERİSİ telefonlar gibi olsun ister misiniz? (forum tarihinde i

Sponsorlu Bağlantılar

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Selam müzik çalar çalışmıyor sebebi nedir acaba
7610 telefonum var çalıştıramadım
kitlemede yapıyor
sebebi ne olabilir acaba
yazarsanız sevinirim

kusura bakma canım kardeşim amabu müzik çalar symbian 8.0ve 8..1(6630, 6680,6681,vb) destekler..
6600
7610
3230 da çalışmaz...

triskeles

triskeles

Üye
saol kardeşim güzel paylaşım

göko_cagri

Üye
emeğe saygı:oke:

medyakadir

Üye
müzik çalar çalışmıyor kardeşşş :PLs

roccokerem

Üye
herşeyden önce eline sağlık.... yalnız bi şey sorucam acaba bu bildiğimiz tema gibimi? yani beğenmediğimiz zaman silince eski s60 görünümü tekrar yerine gelior mu ? yoksa formatmı atmak gerekio ?? acil cwp werebilir misinz ?? ...

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
herşeyden önce eline sağlık.... yalnız bi şey sorucam acaba bu bildiğimiz tema gibimi? yani beğenmediğimiz zaman silince eski s60 görünümü tekrar yerine gelior mu ? yoksa formatmı atmak gerekio ?? acil cwp werebilir misinz ?? ...

bildigimiz tema sildiginde yok olur...

asicocuk0671

Üye
güzel bişey bu ama 7610 da müzik çalar açmıyo nedenını iletirsen bana çok sevinecem

AYDANUR

Üye
sagol ellerine saglık ellerin dert görmesin

kutayfun

kutayfun

Üye
6600 deniyorum saol

tarik33

Üye
dostum ellerine sağlık süpersin

72cent

Üye
kardeşim alnından öperim

nurikaratas

nurikaratas

Üye
sağol kardeş tel. biraz yavaşlıyo ama emeğe saygı
paylaşım için teşekkürler:oke::oke::oke:

yarıcap

Üye
eyvallah arkadasım allah razı olsun tesekkur ederız emegıne saglık cok gusel paylasım

memo032

Üye
müzik çalar çalışmıo ve galeri de açılmıo bi yardımcı olursan sevinirim paylaşım çok güsel

global_deejay

Üye
arkadaşım süper oldu ya herkese tavsiye edrim fakat muzik playeri kesin yüklemeyin 6630 kullananlara söylüyorum yoksa galeriden müzik açamassınız hata verio

gelsomino

gelsomino

Üye
emeğine sağlık süper olmuş ama herkesin dediği gibi müzik çalar çalışmıyor be kardeşim...

pallik

pallik

Üye
emeğine sağlık süper olmuş!.. ama müzik çalar çalışmıyor .

entral

Üye
Müzik çaları yükledikten sonra mp3 formatındaki şarkılara desteklenmeyen dosya biçimi diyo neden telefonum nokia 6630

alllllp

Üye
benimki n70 yinede saol

pc_man

Üye
kardesım eline saglık (r.dvn)

Üst Alt