Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S60 telefonunuz N SERİSİ telefonlar gibi olsun ister misiniz? (forum tarihinde i
Benim 6600 calıstı tema süper oldu muzik calar calısmadı mini menüyüde kimse denemsin zor sildim valla ama tema süper oldu
MtLst
Üye
dostum 6630um süper oldu cok tskler saol gercekten
polifonikali
Üye
abicim güzlde yani telefonun dış görünüşü war..
alpagonas
Üye
Cokkkk Sağol Kardesimmmmm
tayfunkeskin81
Üye
kardeş cok güzel oldu teşekkürler ellerine saglık...sorunsuz calışıyor...
skyline_
Üye
paylaşım için teşekkürler
asicocuk0671
Üye
çok güzel bi program ama müzik porogramı çalışmıyo neden olailri bi yardım:S bende de nokia 7610 kullanıyorum ama çalışmıyo ama sadece müzik programı çalışmıyor
fk92
Üye
bnm tel. 6680. N70 e ztn benziyo. şimdi tem anlamıyla N70 oldu eline sağlık dostum
ennes2
Üye
saol baba ya
snacker
Üye
sağol usta.sen n70 yazılımını niye kullanıyosun ki. 6630 un yazılımı zaten süper. hızlı
goktugguzel
Üye
teşekkürler çok güzel olmuş emeğine sağlık
94mert94
Üye
telefonum 6600 ama müzik çalar harici herşey çalıştı mini menü süper oldu.
bide n serisi şeklinde müzik çalar bulursak tamam olucak.telin kapağıda gri uzaktan bakınca manyak duruyo
rapman
Üye
bende 7610 var.hepsini yükledim.ama müzik çalar ı açmıo.ayrıca galeri ye girmeye çalışıom.galeri yi de açmıo.neden acaba.telefonumda mp3 player ve ogg play var.müzik çaların çalışması için ve galerinin açılması için onları silmem gerekiyor mu?
kıllo
Üye
süper
prince14
Üye
aga çok saol ya bende ne yapsam die düşünüodum çok iyi gelecek .emeğine sağlık kardeşim.