S60 oyunlar bölümü sömürülüyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S60 oyunlar bölümü sömürülüyor mu?
Dikkatimi çeken bir konuyu paylaşmak istedim. Son açılan konuları ziyaret eden kişi sayının yüksek olması hiç mesaj yazılmaması sömürmeyi gündeme getiriliyor.
Işte size küçük istatistikler

son açılan konu sayısı: 30
ziyaret eden kişi sayısı: 5781
mesaj yazan kişi sayısı: 87

sizce bunun nedeni ne. Yorumlarınızı bekliyorum.......

Ozan

Ozan

Admin
Evet maalesef baslıkta dediğin gibi ..
Ve buna çözüm olarak,

"Dosyayı çekebilmek için x mesaj atmalısınız, teşekkür etmelisiniz, konuya mesaj atmalısınız, 1 aylık üye olmalısınız" gibi şartlar koymadık, koysak da kirlilikten baska birşeye yaramazdı zaten.

Aslında fazla birşey söyleyip eleştiremeyiz, insanlar elde etmek istediği mobil medyaları maxicep de çok rahat buluyor zira internetteki Türkçe en iyi cep telefonu ve mobil teknolojiler kaynağı ancak elde etmek için hemen minimum şartları sağlayarak işi bitince de çıkıyor. Yani burada onu bağlayan birşey kalmıyor ama tekrarlı ziyaretlerinde sitenin diğer yanlarınıda kesfettikçe, aramızda görebiliyoruz.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Evet aynen öyle oluyor...:D:D bende öyle oldum mesela...:ehe: içimi okudun....

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Yerinde Bi Tespit Ozan Abi ;) Kirlilikten İyidir ( Sömürmek )

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Giden gitsin Ağbi, Kalan sağlar bizimdir... Bence yerinde bir deyim... İyiler, iyiniyetliler kalıyor.. Bizde kötülerle arkadaş olmak zaten istemiyoruz ki..:lol

emre3017

emre3017

Üye
bunun sebebi genellikle zeka yaşı ufakların girmesi olarak tanımlanabilir yani çocuklar vb.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Aslında genellikle cevap verenler çocuklar... Daha büyüklerden bekliyoruz...:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Katılıyorum her koyduğum oyuna teşekkür edenlerin sayısı aynı ve aynı kişiler lütfen emeğe saygı....

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Ya Bi Paylaşıma Yorum Olarak Ne Yazılabilir ki...Sadece Teşekkür Edilir..Teşekkür Sistemi Olsa Belki Bu da Ortadan Kalkar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya Bi Paylaşıma Yorum Olarak Ne Yazılabilir ki...Sadece Teşekkür Edilir..Teşekkür Sistemi Olsa Belki Bu da Ortadan Kalkar

evet ama insan yayınladığı oyunun karşılığında hiç mesaj yazılmadığını ve indirme sayısınında yüksek olduğunu görünce morali bozuluyor bir sonraki paylaşımı isteksiz yapıyor. Kimseden para kontör istemiyoruzki sadece bir teşekkür kafi. Böylece bir sonraki paylaşımı daha istekli ve arzulu birşekilde yapıyoruz. Bu nedenle en azından ufakta olsa bir yorum yazılmalı. Saygılarımla....

eemir99

eemir99

Üye
ev kardeşim insanlar işine yarayanı alıor teşekkür etmeye tenezül etmior çünkü onun istedigi şeyi hemen yüklüor ve başka şeyler araştırıor zaman kaybetmek istemiorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt