Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s60 larda güvenlik kodu kırma(farklı)
Sponsorlu Bağlantılar
fondip003
Üye
nokia 6700s var bende sis. proğ.telefona attım dosya desteklenmiyor dio fakat desteklemsi lazım s60 sybian destekli benim telefon nedeni yazarmsınız
megman
Üye
e61ş de olmadı desteklenemeyen yazılım diyor
,
sabri04x
Üye
s60larda unlockme programını kur 5dakikada sana şifre versin
m_s_s
Üye
kardeşim bu ne ya Kurdum Menuye gırınce Her simge yapboz parçası gbi oldu ve neyin ne oldugu yazmıo :S Yardımcı olun lutfen. Telefon acılmıoooooooooo kapandı kaldı Tam acılcak geri kapanıo
Silinen Üye 777448
Kapalı Hesap
arkadaşlar bn proyu indiremedim bile böyle şeylere pek güvenmeyin
errean
Üye
bende 6700c var,guvenlik kodu kıramiorm,6700 icin bise diyeni gormedim cvplarda,ise yarar mı?
o zaman tümüyle sıfırlanır, bu sadece güvenlik kodunu sıfırlıyor ve basit.
badeci
Üye
hiç uğraşmayın o fexplore yükleyin(ki tüm symbian meraklılarında vardır)ordan flaşa yani C/system/ e girin recog klasörunu silip tekrar boş bi recog klasöru oluşturun.GÜVENLIK KODUNUZ 12345 Olarak değişecektir.
--->yoq_edici<[email protected] 19.09.2011
xyzqqq
Üye
hoca bunun JAR uzantılı olanı yok mu , bende NOKIA 6120c var sis dosyasını açmıyor
esmerimmmM
Üye
ya benim telefonum otomatik kitlendi bu programı nasıl yapcam?
esmerimmmM
Üye
telim e6
efe484
Üye
orjinal şifre 12345 deneyin olmassa telefonunu pilini çıkartın 2 saat kadar bekleyin daha sonra tekrar takın şifreniz 12345 olacaktır.EFEyazilim Company