s60 larda güvenlik kodu kırma(farklı)

Sponsorlu Bağlantılar

fondip003

Üye
nokia 6700s var bende sis. proğ.telefona attım dosya desteklenmiyor dio fakat desteklemsi lazım s60 sybian destekli benim telefon nedeni yazarmsınız

megman

Üye
e61ş de olmadı desteklenemeyen yazılım diyor

,

sabri04x

sabri04x

Üye
s60larda unlockme programını kur 5dakikada sana şifre versin

m_s_s

Üye
kardeşim bu ne ya :( Kurdum Menuye gırınce Her simge yapboz parçası gbi oldu ve neyin ne oldugu yazmıo :S Yardımcı olun lutfen. Telefon acılmıoooooooooo kapandı kaldı Tam acılcak geri kapanıo

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap
arkadaşlar bn proyu indiremedim bile böyle şeylere pek güvenmeyin :)

errean

Üye
bende 6700c var,guvenlik kodu kıramiorm,6700 icin bise diyeni gormedim cvplarda,ise yarar mı?

hakan1195

Üye
kardes bunu telefon desteklemiyo nokia 6120c

NewSoldier

NewSoldier

Üye
MUHTEŞEM!!!! Aylarca aradım, taradım.. 6630'un kilit kodunu kıramadım!! Ama bu program şipşak kırdı!!! Herkese tavsiye ederim!! Harikasın, teşekkürler..
*3[yes[ kapanma tuşu basılı tut yeter herşeyi sıfırlar :D

badeci

Üye
hiç uğraşmayın o fexplore yükleyin(ki tüm symbian meraklılarında vardır)ordan flaşa yani C/system/ e girin recog klasörunu silip tekrar boş bi recog klasöru oluşturun.GÜVENLIK KODUNUZ 12345 Olarak değişecektir.
--->yoq_edici<[email protected] 19.09.2011 :)

xyzqqq

xyzqqq

Üye
hoca bunun JAR uzantılı olanı yok mu , bende NOKIA 6120c var sis dosyasını açmıyor

esmerimmmM

Üye
ya benim telefonum otomatik kitlendi bu programı nasıl yapcam?

esmerimmmM

Üye
telim e6

efe484

Üye
orjinal şifre 12345 deneyin olmassa telefonunu pilini çıkartın 2 saat kadar bekleyin daha sonra tekrar takın şifreniz 12345 olacaktır.EFEyazilim Company

efsane0066

Üye
7610 denedim çalışıyor, teşekkür ederim..

Üst Alt