S60 Hakkında Bilgiler Yardım İstemeden Önce Okuyun

Sponsorlu Bağlantılar

paşabahçe

Üye
bilgiler için teşekkurler

Atlas445566

Atlas445566

Üye
saol işime yaradı :D

Godfather

Godfather

Üye
müthiş yapmışın saol levent abi

Mecai33

Mecai33

Üye
S.a Ya Bişe Soracağım Benim 6600 ım Var Hafıza Kartını Çıkarıp Pc ye Bağlıyorum Maxi Cepten Salih Babanın s60 v2 Ounlarını İndirip Rar dan Çıkartıp Hafıza Kartına Atıyorum Ama Oyunu Açamıyorum Daha Doğrusu Açacak Birşey Göremiyorum Lütfen Yardım Ederseniz Sevinirim....

Symbiont

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu Kurman gerekiyor Dostum Direk Atmak la Olmuyor

iskender72

Üye
E71 lerde navigaton lisansı yok nasıl edinirim ban yardımcı olun lütfen...
Birde e71 birlerde seri numarası problemim var bunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı ?

Mecai33

Mecai33

Üye
S.a Arkadaşlar Ben Daha Çok Şuraya Takıldım.

Kontörünüz Yok Ama İnternete Girmek İstiyorsunuz Bluetooth İle Bilgisayarın İnternetini Kullanın MSN girin Konuşun,Sununuzu Kontrol Etmeniz Gerekiyor Açın Quıckpoınt Bakın Sununuz Nasıl

6600 ım Var Bende İnternete Girebilirmiyim Bluetooth Aracılığıyla? Ve Nasıl? Şimdiden Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Birde Güvenlik Kodu Kırıcıyı Yükledim Sonuç Telefon Kitlendi :S

djmcan

Üye
kardeş fileman ile mesaj kısmından hafiza kartima muzik taşidim ama galeride gorunmuyor

judger90

Üye
hackleyince telefona garanti kapsamı dışı kalmasın

legend_6186

legend_6186

Üye
selam arkadaşım bu symbıan olayına biraz yeniyim ama telefonum eski sayılır nokia n91 kullanıyorum bilden telefona şarkı yüklyemeiyorum hata veriyoru hdd biçimlendirirken hataveriyor ne yapmalıyım

husnukowich

Üye
nokia n82 ile dosya paylaşım sitelerinden sadece 3gp formatlı videoları indirebiliyorum diğer formatlarıda indirmenin bir yolu varmı

mrtbicer

Üye
merhaba arkadaşlar , 5800 marka telefonda internet üzerinden videoları izleyemiyoruz. bu sorunu nasıl çözebiliriz?
şimdiden teşekkür ederim...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
sağolun...

siso2525

Üye
Kardes ellerine saglik cok güzel bilgiler

mailinator1

Üye
En alttaki program virüs.dikkat

Tıkla indir bu bu kadar yazan dosya virüsli dosya

yusuff06

yusuff06

Üye
tesekkurlerr

J3ur4K

Üye
arkadaşlar s40 işetim sistemimi daha iyi s60 mı ? (kendi fikrinizi sormuyorum)

he paylaşım süper..tşkurler :)

mekanik

Üye
teşekkürler...

aadam

Üye
merhaba
5800 telefonuma garmin navigasyon yükleyeceğim fakat bu imei converter diye bir program var oraya imei yazdığımızda sıkıntı olmaz imeimizi başka yerlere göndermez inşallah bu konuda sıkıntı olup olmayacağı konusunda aydınlarırsanız sevinirim

exper33

Üye
nokia 6210 navigatör için uygulamları hangi bölümden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz çeşitçeşit symbian ve versiyonlar var nokia 6210 bunların hangisini kullanıyor

Üst Alt