malentome
Üye
s60 da TV UYGULAMASI adım adım anlatım.
1)
2) açılan sayfadaki epostanız, kullanıcı adınız, şifreniz, vb doldurun. telefon numarası yerine hemen sağında yazan örnek telefon numarasını kopyalayıp yapıştırın.
3) kullanıcı adınızı ve şifrenizi aldınız
4) telefonunuzdan wap.rok.tv ye girin
5) wap sayfasında kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
6) açılan sayfadan rok tv downlod için download butonuna tıklayın.
7) program inecek ve kuracaksınız.
8) programı açın
9) internet hesabınızı seçin ÖRNEĞİN VODAFONE İNTERNET (şu sıralar bedavadan da ucuz biliyorsunuzdur aylık 8 tl ye sınırsız)
10) program internete bağlantı kuracaktır. büyük ihtimalle kullanıcı adınız yanlış felan diyecektir.
11) kullanıcı adınızı ve şifrenizi programda ilgili yere girin. (menü altında)
12) program internete bağlanacaktır.
13) ekrana tv kanal listesi gelecektir.
14) istediğiniz tv kanalının üzerine tıklayın sonra yeni açılan görüntüden play düğmesine tıklayın.
notlar: telefonum nokia n70. vodafone sınırsız internetle bağlanıyorum. ücretsiz internet hesabınız yoksa tv izlemek pahalıya mâlolabilir. tv yavaş zira vodafone sınırsız internetin hızı kısıtlı. ama yinede güzel. SAYFA SAYISI ARTMAMASI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM YAZMAYINIZ TEŞEKKÜR ET BUTONUNA TIKLAYINIZ.
notlar 2 : bbc one, bbc two, e4, rok tube olarak şu anda 4 tv kanalı mevcut.
not 3 : Rok Tube kanalı İngilizce olmasına rağmen görüntüler eğlenceli, ve anlaşılabiliyor, boş zaman geçirmek için ve sıra beklerken felan iyi bir kanal.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ye girip aşağıdaki download rok tv here (FREE OF CHARGE nin hemen altında )ye tıklayın.2) açılan sayfadaki epostanız, kullanıcı adınız, şifreniz, vb doldurun. telefon numarası yerine hemen sağında yazan örnek telefon numarasını kopyalayıp yapıştırın.
3) kullanıcı adınızı ve şifrenizi aldınız
4) telefonunuzdan wap.rok.tv ye girin
5) wap sayfasında kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
6) açılan sayfadan rok tv downlod için download butonuna tıklayın.
7) program inecek ve kuracaksınız.
8) programı açın
9) internet hesabınızı seçin ÖRNEĞİN VODAFONE İNTERNET (şu sıralar bedavadan da ucuz biliyorsunuzdur aylık 8 tl ye sınırsız)
10) program internete bağlantı kuracaktır. büyük ihtimalle kullanıcı adınız yanlış felan diyecektir.
11) kullanıcı adınızı ve şifrenizi programda ilgili yere girin. (menü altında)
12) program internete bağlanacaktır.
13) ekrana tv kanal listesi gelecektir.
14) istediğiniz tv kanalının üzerine tıklayın sonra yeni açılan görüntüden play düğmesine tıklayın.
notlar: telefonum nokia n70. vodafone sınırsız internetle bağlanıyorum. ücretsiz internet hesabınız yoksa tv izlemek pahalıya mâlolabilir. tv yavaş zira vodafone sınırsız internetin hızı kısıtlı. ama yinede güzel. SAYFA SAYISI ARTMAMASI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM YAZMAYINIZ TEŞEKKÜR ET BUTONUNA TIKLAYINIZ.
notlar 2 : bbc one, bbc two, e4, rok tube olarak şu anda 4 tv kanalı mevcut.
not 3 : Rok Tube kanalı İngilizce olmasına rağmen görüntüler eğlenceli, ve anlaşılabiliyor, boş zaman geçirmek için ve sıra beklerken felan iyi bir kanal.