s60 3rd edition version yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

tayfun301

Üye
saol kardeş

l__kosovali__l

Üye
paylaşım için teşekkürler

hoban

Üye
sağ ol

hilal2005

Üye
paylaşım için sağol

mamig5

Üye
harika tebrikler

gelgoryen

Üye
güzel paylaşım

seloyahsi

seloyahsi

Üye
e65 telefonum var öncekigun versıyon attım ama sorunum şu menu dıl secenegınde turce secenegı yok ne yapmam lazım gerı eskı halıne dönuşturmek ıstıyorum ama freware programını nasıl bulurum
yardımcı olursanız sevınırım saygılar

CaVaLLieR

CaVaLLieR

Üye
paylasım gusel ama benım tel.7610 ve sıtede bulamadım benım teli.ne yapmam lazım? yoksa versınu yenıleyemıcekmıyım:S?

emre901

Üye
lutfen gamelof oyunlarını eklemeyin yasaktırr tabi bu sitede mesaj aldımı bilmem

mert35c

mert35c

Üye
e65 telefonum var öncekigun versıyon attım ama sorunum şu menu dıl secenegınde turce secenegı yok ne yapmam lazım gerı eskı halıne dönuşturmek ıstıyorum ama freware programını nasıl bulurum
yardımcı olursanız sevınırım saygılar

Dostum pek bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla "Nemesis" diye bi program varmış. O program yardımıyla dil kodunu girip değiştirebiliyomuşsun. Ama dil kodunu bulamadım :(

paylasım gusel ama benım tel.7610 ve sıtede bulamadım benım teli.ne yapmam lazım? yoksa versınu yenıleyemıcekmıyım:S?

Valla bende baktım şimdi ama bulamadım. "Pek emin değilim ve yanlış yönlendirmek istemem" 6630'un Nokia Software Updater'ı 7610'a olur mu acaba? Yok yok sen en iyisi yetkili servise götür. Telefonundan olma bi yazılım için :D

lutfen gamelof oyunlarını eklemeyin yasaktırr tabi bu sitede mesaj aldımı bilmem

Iyi de güzel kardeşim, yazdığının ne alakası var bu topicle onu anlayamadım. Varsa bi durum OYUN BÖLÜMÜ'ne topic açarsın.

ozgurazaz

Üye
tesekkurler

hbtoyota

Üye
eyvallah saol

royan_367

royan_367

Üye
saol sayende N73 e versiyon yükledim

idris130

Üye
kardes 6600 hangi yolla yükleme yapabilirim bunun usb kablosu yok bluetooht ilemi yükleme yapabilirim.

fresh82

Üye
emeğine sağlık.peki bu işlemi yaparken telefon açıkmı kalacak yok kapalımı?

fatih findik

Üye
kardeşim ellerine sağlık.süper anlatmışsın.teşekkürler

chemdat

Üye
güzel paylaşım teşekkürler, telim n73 ama cesaret edemiyorum bu işe, çünkü yeni versiyonlarla alakalı oldukça olumsuz yorum okudum, kararsızım bu bakımdan, ama yapacak olursam çok işime yarayacak bu bilgiler saolasın...

mert35c

mert35c

Üye
kardes 6600 hangi yolla yükleme yapabilirim bunun usb kablosu yok bluetooht ilemi yükleme yapabilirim.

6600 versiyon güncellemesini servislerde yaptırınız.

emeğine sağlık.peki bu işlemi yaparken telefon açıkmı kalacak yok kapalımı?

Telefonu açık konumdayken usb(data) kablosuyla "Pc Suit" e bağlanın. Siteden indirmiş olduğunuz "Nokia Software Updater" ı PC'ye kurun.

Bu uygulama süresince telefon şarjda kalsın ve hiçbir şekilde usb bağlantısını kesmeyin ve telefonu kurcalamayın, kalıcı hasarlara yol açabilir.

selami yayla

selami yayla

Üye
çok saol arkadaşım ama ben denedim ama telefonum güncellemeyi almıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt