s60 3rd edition için adam gibi altyazı destekleyen DivX player mevcut mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Throndor

Üye
    Konu Sahibi
s60 3rd edition için adam gibi altyazı destekleyen DivX player mevcut mu?
N95 8GB var. Aradım taradım yerli yabancı siteleri. Sorunsuz şekilde altyazı desteği olan bir tane DivX oynatıcısı yok.
"DivX player" adlı program güzel fakat her ne kadar bazı versiyonlarında altyazı desteği olsada son versiyonunda yok, olan versiyonlarda da çalışmıyor.

s60 3rd edition ile çalışan telefonunda sorunsuz bi şekilde, altyazılı divx izleyebilen var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: kemal atakan, erkanbaba58 ve sadece üyelik

asii78

Üye
BENDE DE N73 VAR AYNI SORUN bı tane bılıe yok

muhittin16

muhittin16

Üye
BENDE DE N73 VAR AYNI SORUN bı tane bılıe yok

avozpinar

Üye
smartmovie kullanın derım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Smart movie kullan.

Nikopol

Üye
en güzeli total video converter ile filmi mp4 e çevirin videoyu attıgınzda ztn orada telefon seçnekleri fala nvar oradan s60 3rd ediionu seçin başkada hiçbir ayara dokunmayın sonra advenced kısmına gelin oradan altyazıyıda seçin filme gömün abi convert deyin oohh mis açın real playerla izleyin abi olay bu isterseniz filmin güzel yerleinide ultra video splitterla kesebilriniz altyazıyı gomdukten sonra mp4 u bu programla kesip biçiyorum ben herneyse işte mp4 le ztn 700mblık film 240mb falan oluyor bu yöntemle görüntüde dehşet bnm evdeki notebookta 700mbı 10dkda falan çeviriyor işte mp4 e

erkin2503

Üye
en güzeli total video converter ile filmi mp4 e çevirin videoyu attıgınzda ztn orada telefon seçnekleri fala nvar oradan s60 3rd ediionu seçin başkada hiçbir ayara dokunmayın sonra advenced kısmına gelin oradan altyazıyıda seçin filme gömün abi convert deyin oohh mis açın real playerla izleyin abi olay bu isterseniz filmin güzel yerleinide ultra video splitterla kesebilriniz altyazıyı gomdukten sonra mp4 u bu programla kesip biçiyorum ben herneyse işte mp4 le ztn 700mblık film 240mb falan oluyor bu yöntemle görüntüde dehşet bnm evdeki notebookta 700mbı 10dkda falan çeviriyor işte mp4 e

valla arkadaşım ben indirdim video converteri seçiyorum N70 mp4 formatında yapıyorum ama medya klibi oynatılmıyor diyor.mp4 oynatıyor ama n70

fy_Fatih

Üye
n70 ve 6120 nin desteklediği max video boyutu 320x240
onu öyle ayarlarsan sorunun çözülecektir

carlos3x

carlos3x

Üye

dediklerini uyguladım ama alt yazı çıkmadığı gibi klipte oynatılamadı, hadi klip büyük dosya oldugu için açmadı dielim, ufak denemelerde yaptım ama alt yazı yine çıkmadı??? ayrıca smart movie de alt yazı ekleme seceneği car o da aynı şekilde çuvalladı.. çıldıracam yhaaa

thehallowman

Üye
yok ancak en hızlı convert olayını winavi yapıyor. bir film 20 dk civarı sürüyor.

Üst Alt