S6 ram sorunuda neymiş

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Kapatıp acicam dengeler nasıl değişecek

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
En başta %30 sonra giderek çoğalıyor gün geçtikçe diyelim 2 haftadan sonra bu hale geliyor. Android one 3 ay kapatmadigimi bilirim onda 2 gb ram olmasına rağmen ve yüklenme me rağmen %60 ı geçmiyordu ram :D garip
Edit: bu arada beyler 3 gb rami olan herkesi konuya bekliyorum ram durumunuzu atarsanız sevinirim
Bende de 3 gb ram var ama android kullanmıyorum resim atayım mı :D

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
snapdroid

snapdroid

Üye
Evet cihaz 22 gündür açık ram %80 nin altına temizlesende inmiyor. Lakin takılma vs yeni yükleme sorunu yok 250 mb ın altına da hiç inmedi ramimiz.

Miui 7 ram kullanımı 400 mb a iniyor.du. nasıl becerdin. S3 mini

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
Miui 7 ram kullanımı 400 mb a iniyor.du. nasıl becerdin. S3 mini
Bende s3 minide kullandım ondada çok ram yiyordu. Bence Miui ram dostu hiç değil. Multitasking sorunu yaşıyorum ara sıra cihazı kapatmak lazım. Gm 4g de ramden hiç sıkıntı yoktu 2 gb ram olmasına rağmen multitasking çok iyiydi

furyzer0

furyzer0

Üye
Bende s3 minide kullandım ondada çok ram yiyordu. Bence Miui ram dostu hiç değil. Multitasking sorunu yaşıyorum ara sıra cihazı kapatmak lazım. Gm 4g de ramden hiç sıkıntı yoktu 2 gb ram olmasına rağmen multitasking çok iyiydi

En sorunsuzu saf android zaten ancak insan biraz görsellik istiyor bence saf android miui arasında dağlar kadar fark var saf android minimal tasarım yapacağım derken işi abartmış paint gibi olmuş

byAndroid

byAndroid

Üye
    Konu Sahibi
En sorunsuzu saf android zaten ancak insan biraz görsellik istiyor bence saf android miui arasında dağlar kadar fark var saf android minimal tasarım yapacağım derken işi abartmış paint gibi olmuş

Aynen öyle fark çok fazla. Ama Saf Android gerçekten başka cihazda performans kaybı 0

Takipçi Satın Al

Üst Alt