Telefon Tavsiyesi s6 mi Z3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bir kere taşlı yola, 3-4 kere yere parkeye düşürdüm bir şey olmadı. Sonra temperli cam taktım tabi bir şey olur falan :D

Koruyucu yoksa arka cam çizilmiştir senin, masada dururken bile çiziliyor. :D

0MG90

0MG90

Üye
Koruyucu yoksa arka cam çizilmiştir senin, masada dururken bile çiziliyor. :D
Yok hacı hep ön tarafa doğru düşüyor nedense :D Arka tarafı tırnağımla çiziyorum istem dışı :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
abandonware

abandonware

Üye
Bir kere taşlı yola, 3-4 kere yere parkeye düşürdüm bir şey olmadı. Sonra temperli cam taktım tabi bir şey olur falan :D
bir kere sandalyenin metal bir kısmına çarptım telefonu, arka kısımda çok çok ufak bir göçük oluştu :agla2: Tabi kasa alüminyum olunca göçük oluyo bende :sirit:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Az once agabeyim aradi:)s6 shiftdelete incelemesini izlemiş. Orda telefonun sarjini yerden yeremi vurmuşlar ne:)). Sarji cok az gittigi icin z3 alacam dedi:) incelemeyi izleyen var mi ya?:))

Ama hizli sarjini unutmuş s6nin:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Doğrudur. Son zamanlarda imaj toparlaması çabası var biraz. Haklılarda yıl olmuş 2015 sen amiral cihaza 2550 mAh koyuyorsun.

Bülent872

Bülent872

Üye
Az once agabeyim aradi:)s6 shiftdelete incelemesini izlemiş. Orda telefonun sarjini yerden yeremi vurmuşlar ne:)). Sarji cok az gittigi icin z3 alacam dedi:) incelemeyi izleyen var mi ya?:))

Haklıda hızlı şarj çok büyük bir şey değil şarj çabuk bittikten sonra abin en doğru kararı vermiş

zencibitc

zencibitc

Üye
Yazılım desteği 0, S6'daki RAM, takılma ve paneldeki sorunları çözemediler hala. Eylülde S6 Note veya S6 dan daha yüksek bir cihaz aileye katılırsa, S6'nın geriye atılacağı kesin. Ayrıca şunu da okumanızı tavsiye ederim ;

+ sammobile diye tabir ettiğimiz samsungun sağ kolu olan ve samsung cihazların firmware'lerini yayınlayan portal bile samsung'a eleştiride bulunmaya başladı.
yazılım desteği derken z3 ü kastedmiştim ama z3 yazmayı unutmuşum

byAndroid

byAndroid

Üye
Shiftdelete hayatta izlemem. Tek bir yere bağlı kalmasın abin. Diğer yerleri de izlesin

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Marmaforumda kampanya varmis. 64gb s6 2500e almalmaya gidiyorum dedi :) hayirlisi artık: D

hikmet366

hikmet366

Üye

Doğrudur adamlara katılıyorum izledim hemde 3 4 defa telefonu almadan önce ama yinede s6 tercih ettim

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Z3 kullanıyorum 8 saat dayanıyor

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Full ekran açık geceleri işimi görüyor

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
AArkadaslar agabeyim 64gb s6 2600 tlye almış bimeksten.. Tesekkjr ederim herkese.umarim bilgi alışverişi herkese yardımcı olmuştur

• Beğen
Tepkiler: hikmet366, byAndroid ve abandonware

Emre

Üye
Z3 alırsan Apple çatması derler.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
AArkadaslar agabeyim 64gb s6 2600 tlye almış bimeksten.. Tesekkjr ederim herkese.umarim bilgi alışverişi herkese yardımcı olmuştur
Hayırlı olsun. Millet o fiyata 32gb alıyor iyi yakalamış. @muratalperr55

Üst Alt