Invoke
Üye
Bir kere taşlı yola, 3-4 kere yere parkeye düşürdüm bir şey olmadı. Sonra temperli cam taktım tabi bir şey olur falan![]()
Koruyucu yoksa arka cam çizilmiştir senin, masada dururken bile çiziliyor.

Bir kere taşlı yola, 3-4 kere yere parkeye düşürdüm bir şey olmadı. Sonra temperli cam taktım tabi bir şey olur falan![]()

Yok hacı hep ön tarafa doğru düşüyor nedenseKoruyucu yoksa arka cam çizilmiştir senin, masada dururken bile çiziliyor.![]()
Arka tarafı tırnağımla çiziyorum istem dışı 
bir kere sandalyenin metal bir kısmına çarptım telefonu, arka kısımda çok çok ufak bir göçük oluştuBir kere taşlı yola, 3-4 kere yere parkeye düşürdüm bir şey olmadı. Sonra temperli cam taktım tabi bir şey olur falan![]()
Tabi kasa alüminyum olunca göçük oluyo bende 
Haklıda hızlı şarj çok büyük bir şey değil şarj çabuk bittikten sonra abin en doğru kararı vermişAz once agabeyim aradis6 shiftdelete incelemesini izlemiş. Orda telefonun sarjini yerden yeremi vurmuşlar ne
). Sarji cok az gittigi icin z3 alacam dedi
incelemeyi izleyen var mi ya?
)
Ama hizli sarjini unutmuş s6nin![]()
yazılım desteği derken z3 ü kastedmiştim ama z3 yazmayı unutmuşumYazılım desteği 0, S6'daki RAM, takılma ve paneldeki sorunları çözemediler hala. Eylülde S6 Note veya S6 dan daha yüksek bir cihaz aileye katılırsa, S6'nın geriye atılacağı kesin. Ayrıca şunu da okumanızı tavsiye ederim ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+ sammobile diye tabir ettiğimiz samsungun sağ kolu olan ve samsung cihazların firmware'lerini yayınlayan portal bile samsung'a eleştiride bulunmaya başladı.
fen lisesi cocugu olunca"ısıyı iyi letiyor".. Fen bilgisi var baya sende![]()

Doğrudur adamlara katılıyorum izledim hemde 3 4 defa telefonu almadan önce ama yinede s6 tercih ettimAz once agabeyim aradis6 shiftdelete incelemesini izlemiş. Orda telefonun sarjini yerden yeremi vurmuşlar ne
). Sarji cok az gittigi icin z3 alacam dedi
incelemeyi izleyen var mi ya?
)
Ama hizli sarjini unutmuş s6nin![]()
Hayirli ugurlu olsunAArkadaslar agabeyim 64gb s6 2600 tlye almış bimeksten.. Tesekkjr ederim herkese.umarim bilgi alışverişi herkese yardımcı olmuştur
Hayırlı olsunAArkadaslar agabeyim 64gb s6 2600 tlye almış bimeksten.. Tesekkjr ederim herkese.umarim bilgi alışverişi herkese yardımcı olmuştur
Hayırlı olsunAArkadaslar agabeyim 64gb s6 2600 tlye almış bimeksten.. Tesekkjr ederim herkese.umarim bilgi alışverişi herkese yardımcı olmuştur
Hayırlı olsun. Millet o fiyata 32gb alıyor iyi yakalamış. @muratalperr55AArkadaslar agabeyim 64gb s6 2600 tlye almış bimeksten.. Tesekkjr ederim herkese.umarim bilgi alışverişi herkese yardımcı olmuştur
Milletin dediği önemli değil taş gibi telefon kimse laf etmesin benceZ3 alırsan Apple çatması derler.