Telefon Tavsiyesi s6 mi Z3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Z3 kendini kanıtlamış durumda, s6 dan daha uzun süredir piyasada, s6 nın uzun dönem kullanım durumu henüz net değil bu yüzden z3 mantıklı seçenek
Ne gibi cihaz bir süre sonra kullanılamaz hale mi gelecek?
Mesela ne olabilir 1 yıl sonra?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Tabiki değişir ama oyunlari soyleyerek bir ölçü veriyorum. Abim oyn oynayamayacak ama en azindan face twitter whatsup kullanimininda iyi gitsin sarji:)
Abin zaten oyun oynamiyormus yani yanlış bir ölçüt kullanıyorsun :)
1 gün rahat kullanır diye düşünüyorum.
Buda yeterlidir zaten akşamdan akşama şarja takar.

byAndroid

byAndroid

Üye
S6 çünkü her türlü özelliğiyle bu yılın tüm amirallerine fark atmıştır.
Sarz olayına gelelim tamam az gidiyor Z3 e göre ama bir günü çıkarırsın. Hadi çıkaramadın diyelim telefon 1:10 saatte sarz oluyor. Z3 ün sarzi iyi gidiyor ama sarz süresine bakacak olursanız 3 saat gibi bir rakam. Ne kadar ekmek o kadar köfte anlican. S6 da bir çok yenilik var abinin sarz sorunu çekeceğini sanmıyorum. 10 dk prize taksa bile 4 saat kullanır. Zaten oyun oynamicak ooo her türlü yeter ona. Kamera konusuna girmiyorum bile S6 ters takla attırır Z3 e :D eeee birde Z3 ün ısınma sıkıntısı var. Ön kamera desen yine s6. Bulamıyorum Z3 ü seçecek bir neden. Su geçirmeme özelliği var suyu geçiren de var geçirmeyen de bende anlamadım. S6 nın tek kötü yanı ram sıkıntısı var biraz o da programda hissedilmez abinde oyun oynamıyor sıkıntı yok o yüzden. Hadi eyvallah

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al
Luck Star

Luck Star

Üye
türkiyede sony alınmaz. kutudan kronik sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek ve teknik servis degisim yapmıyor. ben note 4 alirdim veya note 5 ile g4 pro beklerdim. ama su kiyaslamada kuşkusuz s6 derim

byAndroid

byAndroid

Üye

Z3 neden koymamışlar bilmiyom ama belki işine yarar

hikmet366

hikmet366

Üye

Buda samsung galaxy s6

1 2 saat oyun oynadıktan sonraki sicaklik

byAndroid

byAndroid

Üye
83 Derece olan şey çok küçük önemli olan hissettirmemesi ısınma sorunu falan değil . Isınma sorunu olsa herkes şikayet ederdi .
Z3 ısınıyor ki şikeyet ediyorlar ve ısınması üzerine uygulamaları kapatıyor kullanılmaz hale geliyor telefon. S6 Da var mı böyle sıkıntı yok .
dereceye takmayın kafaya Z3 ün cpu Z den baktığın zaman 60 küsür olur ama telefonu eline alamazsın bu da böyle bişey

hikmet366

hikmet366

Üye
83 Derece olan şey çok küçük önemli olan hissettirmemesi ısınma sorunu falan değil . Isınma sorunu olsa herkes şikayet ederdi .
Z3 ısınıyor ki şikeyet ediyorlar ve ısınması üzerine uygulamaları kapatıyor kullanılmaz hale geliyor telefon. S6 Da var mı böyle sıkıntı yok .
dereceye takmayın kafaya Z3 ün cpu Z den baktığın zaman 60 küsür olur ama telefonu eline alamazsın bu da böyle bişey
Hayır yok hissettirmiyor sıcaklığı s6

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
abandonware

abandonware

Üye
abi samsungun leğen kapağina para verme z3 un herozelligi s6 dan daha iyi
leğen kapağı olayı s5'te vardı, s6 ile tarihe karıştı. s6 ile z3 ün malzeme kalitesi yaklaşık olarak aynı

Luck Star

Luck Star

Üye
z3 te ekmek tahtasi

Üst Alt