S6 EDGE HAKKINDA ( ACİL LÜTFEN )

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
S6 EDGE HAKKINDA ( ACİL LÜTFEN )
Değerli arkadaşlar

Dün akşam , Kadıköyde bir telefoncudan , samsung s6 edge cihazı 1900 tl ye satın aldık . 4 gün önce şahısın biri ev kurdan satın almış , nakite çevirmek amacıyla telefoncuya satmış.. biz de telefoncudan parasını verip telefonu satın aldık . ( kapalı kutu , samsung garantili )

Aldığımız cihazın faturasının üzerinde , TAKSİTLERİNİZ ÖDENMEZ İSE , CİHAZINIZIN İLETİŞİME KAPATILMASI İÇİN ADLİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR diye ibare gördüm ...
İçime kuşku düştü ...

Cihazı kapatırlar mı ileri de , muhatapları biz mi olacağız ? daha farklı sıkıntılar çıkar mı ?

bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim ....

( konuyu yanlış yere de açmış olabilirim , kusura bakmayın )

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
telefomcuya sor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
aldığım yere sordum . kapanma durumu söz konusu değil , ihtimali yok diyor . muhatabın benim en ufak sıkıntı da diyor .
3-4 telefoncu da kesinlikle kapanmaz dedi , bir kaç telefoncu da kapatırlar dedi .
ikilim de kaldım yani.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
aldığım yere sordum . kapanma durumu söz konusu değil , ihtimali yok diyor . muhatabın benim en ufak sıkıntı da diyor .
3-4 telefoncu da kesinlikle kapanmaz dedi , bir kaç telefoncu da kapatırlar dedi .
ikilim de kaldım yani.

ev kur dan alan şahıs taksitleri ödemezse kapatılır

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
emin misin ?
daha önce duydun mu böyle bir şey hocam ?

askımm

Üye
merak etmeyin kapanmaz cihaz kşinin evkura borclu kalacagını sanmıyorum :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
emin misin ?
daha önce duydun mu böyle bir şey hocam ?

duymadım ancak gayet mantıklı sonuçta ev kur cihazı alan şahısla ilgilenecektir o şahısta ev kur a olan borcunu ödemediği takdirde ev kur da yasal olarak cihazın IMEI sini kapata bilir

byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede sorun olmaz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
duymadım ancak gayet mantıklı sonuçta ev kur cihazı alan şahısla ilgilenecektir o şahısta ev kur a olan borcunu ödemediği takdirde ev kur da yasal olarak cihazın IMEI sini kapata bilir

Evkurun Çalıntı ihbarı yapacak hali yok herhalde yanı kapanma gibi bir durum olmaz. Kişilerin borcunu ödemesi için caydırıcı amaçlı bir yazı yazılmış olmalı :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bende caydirici bir sebep için yazılmış bir ibare olduğunu düşünüyorum.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
sat kurtul hocam bu soru ile o telefon kullanılmaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Daha dün alındı kardeşim...

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Telefoncuya fatura üzerine kendi dükkanının mührünü vurdurun bence daha sonra sorun olursa cihazı satmadığını iddia edebilir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kart vizitinin arkasına tarih cihaz IMEI ve imzasını artırdim...

acimasiz21

Üye
Merhaba konuyu hortlatıyorum.Aynı durumla karşı karşıyayım .T efoncudan 2.el bir telefon aldım.50 Günlük bir cihaz henüz.Bu cihaz EVKUR'dan alınmış.Fatura üzerinde eğer taksitler ödenmez ise telefonun iletişime kapatılacağı yazıyor.Faturanın arkasında EVKUR'dan alan adamın Adı ,Soyadı,Telefon Numarası,adresi ,en altta ise '' Sattım ''yazıyor ve imza atılmış.Sizce iletişime kapatılma gibi bir durum olur mu ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
kapatılma durumu hiçbir zaman olmamış. tamamen korkutma amaçlı yazılmış bir ibareymiş.
internette yüzlerce kişi evkurdan almış satıyor cihazlarını. evkurun muhattabı cihazı senetle alan kişidir.

triyaki43

triyaki43

Üye
Arkadaşlar ben de ayni durumla karsi karsiyayim bu sekilde telefonu kapanan varsa bizleri de bilgilendirsin ona gore caresine bakalim

Luck Star

Luck Star

Üye
Sadece çalıntı olan bir cihazı kapatabilir yani mağazadan çalınması lazım. Evkur dediğiniz firma 2-3 okumamış zengin adamın yatırım yaparak milletti kazıklamaya çalıştığı alışveriş marketler zinciridir.

Sizin elinizde ve alan adamda fatura olacak. Haciz edilse bile adamın eşyası edilir telefonu kapatacak güce ulaşabilecek kapasitede bir firma değil onlar. Daha Turkcell'in yapmadığını dünkü evkur mu yapacak.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve hikmet366

turok1907

Üye

Bunu nereye yazacağımı bilemedim acil olduğu için buraya yazıyorum. Arkadaşım s6 edge sahibi ama 1.6 gb interneti 8-10 gün içinde bitmiş veri kullanımına bakar mısınız. AndoidOS güncelleme dışında internet kullanıyor mu ki ya? Hiçbir güncelleme yapmamış hiçbir şekilde. Kendisi Özbekistan da internet de pahalı ne yapacak bilemiyor. Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

SM-N920C ile uygulamasından gönderildi.

enaa_881

enaa_881

Üye

Bunu nereye yazacağımı bilemedim acil olduğu için buraya yazıyorum. Arkadaşım s6 edge sahibi ama 1.6 gb interneti 8-10 gün içinde bitmiş veri kullanımına bakar mısınız. AndoidOS güncelleme dışında internet kullanıyor mu ki ya? Hiçbir güncelleme yapmamış hiçbir şekilde. Kendisi Özbekistan da internet de pahalı ne yapacak bilemiyor. Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

SM-N920C ile uygulamasından gönderildi.

kardeş zaten yaklaşık 1.3 gb ını güncelleme ve youtube ile harcamış geriside face falan derken bitmiştir gayet normal yanii
telefonun otomatik güncellemesini kapatıp sadece wifi üzerinden güncelle işaretlerseniz iyi olur

Üst Alt