S5 yerine sony z3 not 4 g3 alabilirim s5 almam ama S6 nin bataryası 250 tl değildir benceBen de S6 almayı düşünüyordum, ancak bir yerde, garanti kapsamı dışında s6'nın pil değişim maliyetinin yaklaşık 250 TL'yi bulduğunu okuyunca vazgeçtim. Doların düşüşüne cevap veren arkadaş hükümettekilerin gitmesini kasdediyorsa daha çok bekler. Ekonomik birçok sebepleri var. S5 alıp, bin lira daha tasarruf edebilirsin.
Bazı sitelerde 2.350 satilioDoların düşmesini bekleme boşuna. Dolardan önce S7, S8 gelir. S6 ucuzlar. Alırsın.
Normal piyasa fiyatı zaten 2499 TL. Yani 150 TL fazla bir indirim sayılmaz, bence biraz bekle, hem dolar biraz düşebilir, hemde telefon fiyatı bir miktar inebilir. Bazen firmaların günlük kampanyaları oluyor, takip et. 2000 TL'nın üstü fazla sayılır.Bazı sitelerde 2.350 satilio
Telefon 290 dolara imalat yapılıo ve 900 dolara satilio bizim ülke ye giriş fiyati 2100 tl +KDV konuluyor 2500 olup KDV de dolardan hesaplanırNormal piyasa fiyatı zaten 2499 TL. Yani 150 TL fazla bir indirim sayılmaz, bence biraz bekle, hem dolar biraz düşebilir, hemde telefon fiyatı bir miktar inebilir. Bazen firmaların günlük kampanyaları oluyor, takip et. 2000 TL'nın üstü fazla sayılır.
Dolar ne zaman duser
O rezalet tasarıma kuruş vermem.S6 tercih etmem şahsen Haziran gibi Zenfone 2 geliyor muhteşem özelliklerle ben onu almayı düşünüyorum![]()
Zevkler TartışılmazO rezalet tasarıma kuruş vermem.