Öneri S6 alcam ama

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
S6 alcam ama
Dolar ne zaman duser

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Ben de S6 almayı düşünüyordum, ancak bir yerde, garanti kapsamı dışında s6'nın pil değişim maliyetinin yaklaşık 250 TL'yi bulduğunu okuyunca vazgeçtim. Doların düşüşüne cevap veren arkadaş hükümettekilerin gitmesini kasdediyorsa daha çok bekler. Ekonomik birçok sebepleri var. S5 alıp, bin lira daha tasarruf edebilirsin.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ben de S6 almayı düşünüyordum, ancak bir yerde, garanti kapsamı dışında s6'nın pil değişim maliyetinin yaklaşık 250 TL'yi bulduğunu okuyunca vazgeçtim. Doların düşüşüne cevap veren arkadaş hükümettekilerin gitmesini kasdediyorsa daha çok bekler. Ekonomik birçok sebepleri var. S5 alıp, bin lira daha tasarruf edebilirsin.
S5 yerine sony z3 not 4 g3 alabilirim s5 almam ama S6 nin bataryası 250 tl değildir bence

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Bir sitede okudum. S6'nın pili diğer telefonlar gibi çıkarılamadığından, arızalı çıkması veya iki yıllık garanti süresi sonrasında ancak teknik servisce değiştirilebileceği ve yurtdışı değişim ücretinin 250 TL civarında olduğu, ülkemizde de bu fiyat civarında olabileceği yazıyordu.

Invoke

Invoke

Üye
Doların düşmesini bekleme boşuna. Dolardan önce S7, S8 gelir. S6 ucuzlar. Alırsın.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Bazı sitelerde 2.350 satilio
Normal piyasa fiyatı zaten 2499 TL. Yani 150 TL fazla bir indirim sayılmaz, bence biraz bekle, hem dolar biraz düşebilir, hemde telefon fiyatı bir miktar inebilir. Bazen firmaların günlük kampanyaları oluyor, takip et. 2000 TL'nın üstü fazla sayılır.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Normal piyasa fiyatı zaten 2499 TL. Yani 150 TL fazla bir indirim sayılmaz, bence biraz bekle, hem dolar biraz düşebilir, hemde telefon fiyatı bir miktar inebilir. Bazen firmaların günlük kampanyaları oluyor, takip et. 2000 TL'nın üstü fazla sayılır.
Telefon 290 dolara imalat yapılıo ve 900 dolara satilio bizim ülke ye giriş fiyati 2100 tl +KDV konuluyor 2500 olup KDV de dolardan hesaplanır

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Dolar ne zaman duser

yani öyle bir soru sormuşsun ki, şuanda dünyanın ekonomi gündemi zaten bu olay, resmi olarak fed; euro'yu geçecek, çünkü biz ekonomiyi düzelttik ve yükselmesindeki sebep biziz, diyor. bazı uzmanlar bu yükselişin sebebinin kendi söylediği gibi fed olduğunu, euro'yu geçeceğini, bazıları geçtikten sonra gelecek yüklü satışlarla eski dengesini yakalayacağını, bazıları o kadar yükselişi abd ekonomisinin kısa vadede tolare edemeyeceğini yeni bir kriz ve düşüş olacağını, cumhurbaşkanı'da (kafasına göre faiz lobisi felan deyip) düşeceğini söylüyor.
tavsiyem doların düşmesini bekleme çünku ne olacağı belli değil. biraz süre ver önüne, zaten fiyatı azalacaktır.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve Furkan Emekli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 5 bekle ucuzlar.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Ayin 17 si de alcam büyük ihtimal

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Doların düşüşü yukarıda dendiği gibi bilinmiyor. Gerçekten rezalet bir piyasa durumu var ancak telefon fiyatlarını pek etkilemiyor bence kuru mu sabitliyorlar bilmiyorum ama ben telefonlara yansıdığını pek görmedim. Onun dışında Samsung telefonları çıktığı gibi almak akıl karı değildir. Mutlaka fiyatı inecektir çok geçmeden çünkü Samsung çabuk indirime giden bir firma başta ne kaparsam kar diyim sonradan indirimi basıyorlar, diğer firmalara oranla daha güzel indirimler yapıyorlar. Bu sistemi sadece Galaxy Alpha'da gecikmeli olarak gördüm uzun süre fiyatı baya yüksek kaldı sonra o da inmeye başladı az da olsa. Galaxy S6 da inecektir yakın zamanda bence biraz daha beklemelisin. Bu süreçte Vatan/Bimeks/Teknosa gibi firmaların haftasonu fırsatlarını da takip edip daha kısa zamanda da indirimli S6 alabilirsin.

UçanOsman

UçanOsman

Üye
S6 tercih etmem şahsen Haziran gibi Zenfone 2 geliyor muhteşem özelliklerle ben onu almayı düşünüyorum :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dolar 2.06 iken 480 liraya aldığım işlemci şuan 630 lira olmuş. Gerçekten yazık. Bu nasıl ekonomi ? Bi de birileri çıkış kriz teğet geçecek deniliyor. O kadar vergi alınıyor , durum ortada. Neyse ne , artık sıktı bu muhabbetler. Bence sen S8'i bekle , S6 ucuzlar o sıra. Belki dolar da düşer !

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1995'te dolar 10 liradan 40 liraya çıktığındada aynısını mı söylüyordunuz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
1995 ile günümüz için karşılaştırılma yapılamaz. Dünyada en çok vergi toplanan ülkelerdeniz. Ancak asgari ücretin durumu ortada. Bu kadar vergiye böyle bir hayat kimsenin hakkı değil. Ayrıca siyaset yapmayayım diyorum ama sayın cumhurbaşkanın başa gelmeden önceki simit hesaplaması videosunu izlemenizi isterim. Ayrıca kendilerinin de şöyle bir sözü var. "Ben başa geldikten sonra zengin olursam bilin ki haram yemişimdir." Sonra bu gemicikler falan da zaten başbakanlık maaşlarıyla alınıyor zaten. Ayrıca öve öve bitiremediği Türk üniversiteleri varken iki çocuğunun da Oxford'da okuması çok trajikomik. Velhasıl kelam ; ben artık bu muhabbetleri yapmaktan sıkıldım. Daha da yazmayacağım. Zaten bu mesaj da silinecek.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Okunmuştur sanırım.

Son düzenleme:
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
s6 290 dolara imal ediliyor 900 dolara yurt dışında satılıo türkiyeye geliş şi 2100 tl + bizim ülkede doların kdv si 2499 tl oluyor doğrumu ? bu telefona bu adam nası indirim verebilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt