S5620OJTJF1 firmware ihtiyacı (MONTE S5620)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkinozy

Üye
    Konu Sahibi
S5620OJTJF1 firmware ihtiyacı (MONTE S5620)
Selamlar,
Samsung Monte S5620 telefonumun şimdiki firmware i S5620OJTJF1. Bu firmware in yedeğine ihtiyacım var. Nasıl yedeklerim ya da nereden bulabilirim?
Saygılarımla,
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612


fabruare

Üye
arkadasım bende dun geceden berı arastırıyorum bırkac sıteye baktım ama nafıle. jtjf1 telın orjınal fw si idi baska bır fw yukledım. kamera calısmıyor bıde temaları hosuma gıtmedı. bu fw yı bulursan bana da ver.
 

erkinozy

Üye
    Konu Sahibi
ben de başka bir firmware denemek istiyorum fakat beğenmezsem geri de dönebilmek istiyorum o yüzden acele etmedim, bulursam buraya link atarım...
 

fabruare

Üye
valla orjınal fw lerın dısındakıler hep problem cıkarıyor. keske denemeseydım. bulursan beklıyorum lınkı. kolay gelsın.
 

erkinozy

Üye
    Konu Sahibi
Hocam S5620XXJE4 yükledim, task manager filan yok ama stabil çalışıyor. İstemeden yüklemek zorunda kaldım :) Haber vereyim stabil olduğunu...
 
ex37

ex37

Üye
yaf bende hero yükleyecem diye bi firmware yükledim, telefon ingilizce oldu, sonra hero yu yükledim cillop gibi oldu ama ingilizce şu anda.
 

murit

Üye
arkadaşlar bende orjinal firmwire arıyorum.hero yükleyecem die firmwire yükledim.bir çoğu sorunu olarak çalıştı. şu anki kullandığım S5620XXJE4 sürümüdür şu ana kadar bir problem yaşamadım.stabil olarak çalışıyor.ama orjinal firmwire bulan olursa lütfen bizimle paylaşsın.son çıkan firmwire JTJJ2 sürümü bu sürümde mesaj yazarken q-wery klavye çıkıyor.ama internette bulamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt