s5620 navigasyon bi bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

deliogz

Üye
    Konu Sahibi
s5620 navigasyon bi bakarmısınız?
Arkadaşlar bu monte nin GPS iyice sinirlerimi bozdu sonunda Turkcell 100mb aldım google maps ı kullanayım diye.Ama pek işime yaramıyor hızı,uzaklığı gibi şeyleri göstermiyor bana beleş yada google maps gibi interneti kullanan bir tane program söyleyebilirmisinz?

deliogz

Üye
    Konu Sahibi
onu denedim normal yeri haritada buluo ama ekranı biraz kayık.paralı varmı?

mhmn

Üye
mfjf1 yükle route 66 sorunsuz...aylık 10 lira karşılığında sesli türkçe navigasyon var wetravelle uğraşma hiçbirşeye benzemiyor..

deliogz

Üye
    Konu Sahibi
şuan ki sürümümde qwert klavye ve türkçe sözlük fln olduğu için yükleyemiyorum :):)

Aqrp00

Aqrp00

Üye
onu denedim normal yeri haritada buluo ama ekranı biraz kayık.paralı varmı?
Trekbuddy, nav4all, navigami, ( ) Bu programların detayını pek bilmiyorum
http://www.maxicep.com/samsung/bedava-google-maps-hizmeti-100-calisiyor-448885.html burdada var isdediğin gibi harita yapması biraz sorun ama küçük örn: sadece bulunduğun mahalleyi yada şehir merkezinde oturuyosan şehir merkezini alırsan problem olmuyor. Gerçi ben hartayı yapmayı başardım ama konum hizmetlerine izin veriyorum ama uyduya bağlanmıyor.
burada bir sürü navigasyon var.
Bide ekranı kayık derken???

mhmn' Alıntı:
mfjf1 yükle route 66 sorunsuz...aylık 10 lira karşılığında sesli türkçe navigasyon var wetravelle uğraşma hiçbirşeye benzemiyor..
Ücretsizler içerisinde en iyisi :) route 66 sorunsuz ama aylık 10 lira frimware yüklenmesi gerekiyor. :(

mhmn

Üye
route66 yıllık 40 tl..

Üst Alt