S5620 Monte'de Menüde Arka Plan resmi değiştirebilirmiyiz.

Sponsorlu Bağlantılar

ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
S5620 Monte'de Menüde Arka Plan resmi değiştirebilirmiyiz.
Merhaba arkadaşlar.Montede memüye basınca siyah ve yeşil olmak üzere iki tema gibi bişe varya :D işte oraya istedigim bi resimi nasıl koyabilrim.Elimde bir çok fw var uyarlama yapabilirmiyim az çok alıyom telefon işinden bilen varsa açıklayabilir mi? VAlla çok sıkıcı oluyo yeşil ve siyah:D

xhelalim

xhelalim

Üye
Montenin bence en eksik yanı menü arkaplanı değiştirilebilir olsa süper olurdu

ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
bazı fw lerde arkadaşlar değişiklik yapmışlar bende ondan sordum.Biz kendi istedigimiz bi resimi koyalım onu nasıl yapıyorlarsa bizede ögretsinler.Bilen varsa bi el atabilirmi

baranselona

baranselona

Üye
bi flaş programıyla swfleri düzenleyebilirsiniz ama arkaplanı değiştirmek için arka plan değişikliğini kabul eden bir menü swf si bulmanız gerekli ben lipkanın yaptığını kullandıyorum değiştirmek için dosyaları çıkarmak içinde RC1 extractor programını kullanıyorum flaşlar içinde flash decompiler trillix i

• Beğen
Tepkiler: ermancabuk
ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
bi flaş programıyla swfleri düzenleyebilirsiniz ama arkaplanı değiştirmek için arka plan değişikliğini kabul eden bir menü swf si bulmanız gerekli ben lipkanın yaptığını kullandıyorum değiştirmek için dosyaları çıkarmak içinde RC1 extractor programını kullanıyorum flaşlar içinde flash decompiler trillix i

elimde arkaplan değişikligine izin veren bi fw var.İsmini söyledigin programı indireyim o zman birde swf editlemek için adobe flash programınımı kullanayım yoksa başka bi program tavsyen varmı?

baranselona

baranselona

Üye
ben xelalimin tavsiyesiyle flash decompiler trillix i kullanıyorum ben burdan indirmiştim yanlış hatırlamıyorsam

RC1 dosyasının açıp içinden swf leri almak içinde RC1 extracor programını kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: ermancabuk
ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
ben xelalimin tavsiyesiyle flash decompiler trillix i kullanıyorum ben burdan indirmiştim yanlış hatırlamıyorsam

RC1 dosyasının açıp içinden swf leri almak içinde RC1 extracor programını kullanıyorum

Teşekkür ederim kardeşim.İşlem bittikten sonra multiloader ile geri yüklüyoruz ek bişe yapmaya gerek yok sanırım dogrumudur.

baranselona

baranselona

Üye
evet RC1 i çıkarıp düzenleyip sonra yine içine gömdükten sonra v5.56 ile yüklüyoruz

ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
harikasın saolasın.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
beyler arka planı değişşen bir rc1 vardı onun ikonlarını değiştirip koyalım ve arkaplanın keyfine varalım olmaz mı?

ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
elinde varsa bi tane link koy telfonun gözü gönlü açılsın :)

baranselona

baranselona

Üye
beyler arka planı değişşen bir rc1 vardı onun ikonlarını değiştirip koyalım ve arkaplanın keyfine varalım olmaz mı?

benim konudaki arkaplanı yağmur desenli olan RC1 in arkaplanı değiştirilebiliyor

elinde varsa bi tane link koy telfonun gözü gönlü açılsın :)

yazılımın jtjl2 veya orjinal herhangi bi yazılımsa sende benim konudaki paylaştığım yağmur desenli RC1 i indirip kurabilirsin

http://www.maxicep.com/samsung/sams...ldi-simgeler-kucuk-ve--yorumlarda-469632.html

ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
deneyelim bakım nasıl bişe.

baranselona

baranselona

Üye
yükledikten sonra kullandığınız yazılımın CSC dosyasınıda yüklemelisiniz yoksa yazılar çıkmaz

ermancabuk

ermancabuk

Üye
    Konu Sahibi
denedim baya iyi olmuş ya .Rc1 de resim değiştirme olayınıda ögrendikmi tam güzel olucak.Eline saglık ben begendim bunu.

Sertug1991

Sertug1991

Üye

wade96

Üye
nasıl klasör açıp ? anlayamadım ?

baranselona

baranselona

Üye
heralde önce bir mod yükleyip onun res klasöründeki menüyü değiştirmekten bahsediyor ancak jtjl2 için mod yok diye biliyorum

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Hayır kesinlikle mod değil tastekin paylaşmıştı bildiğimiz RC1 menüsü sadece ikonları değişik ve arkaplan resmini kendimiz telefonun içine klasör açarak atabiliyoruz

baranselona

baranselona

Üye
ha doğru hiç demenedim gerek duymadım ama boş bi vaktimde simgelerini değiştirip bikaç güzel arkaplanla denemeye çalışırım :)

Üst Alt