[?] S5620 Monte VOD Ayarı ve Video İzleme Sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

monteboy

monteboy

Üye
    Konu Sahibi
[?] S5620 Monte VOD Ayarı ve Video İzleme Sorunum
İlk sorum şudur: tv.spb.com/web adresinden play tuşuna bastığımda vod ayarlarına bağlanılıyor diyor ama daha sonra bağlanamadı diye hata veriyor. Bende vod ayarlarının olduğu kısma gittim ve profil olarak(hattım vodafone) Vodafone Live seçili. VOD için başka ayar gerekiyormu?

Diğer sorunum ise: Facebook tan video izlemek istediğimde izlemek istediğim video yu indiriyor(keşke indirmeden direk açabilse) ama bazı video larda desteklenmeyen çözünürlük hatasını veriyor ve bu beni gerçekten çileden çıkartıyor her video yu izleyemiyorum bu yüzden.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

sessiz_cocuk

Üye
İlk sorum şudur: tv.spb.com/web adresinden play tuşuna bastığımda vod ayarlarına bağlanılıyor diyor ama daha sonra bağlanamadı diye hata veriyor. Bende vod ayarlarının olduğu kısma gittim ve profil olarak(hattım vodafone) Vodafone Live seçili. VOD için başka ayar gerekiyormu?

Diğer sorunum ise: Facebook tan video izlemek istediğimde izlemek istediğim video yu indiriyor(keşke indirmeden direk açabilse) ama bazı video larda desteklenmeyen çözünürlük hatasını veriyor ve bu beni gerçekten çileden çıkartıyor her video yu izleyemiyorum bu yüzden.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

1 - wifi ile bağlanıyorsan wifi proili seçmelisin... vodaondan bağlanıyorsan eğer profilin doğru ancak tel operatörlerinin veri akışı ile ilgili farklı ayarları olabiliyor. vodafonnun da var biliyorum bence müsteri hizmetleri ile görüş..

2. facebook ile benim bidiğim bir çözüm üretilemedi... samsung bi firmware çıkartırsa bo sorunu içine kapsayan çözülür...

monteboy

monteboy

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim sessiz_cocuk yardımın için müşteri hizmetleri ile görüşeyim...