vedat1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
android market var mı
Baya bi uğraşmışsınız..Yarın yüklemeyi düşünüyorum..Sonucu burda paylaşırım.Yanlız,bu navigasyonun normal google map programından ne farkı var.İnternet bağlantısı istemiyomu??....Birde videoda ''hero mod'' diyorsunuz ama başlıkta android 3.0 yazıyor.İkisi aynı anlamdamı??
Öncelikle emeğine sağlık arkadaşım. Ben dediklerinin hepsini yaptım ama en son telefonu açarken main menü sayfasından ileri gidemiyorum. ''Error Code:00000061'' diyor. Ne yapmam gerekiyor ?
İyi güzelde bazı önemli sorunlar var:
1-Telefon ve hafıza kartı içeriği görüntülenemiyor.
2-Mesaj metinlerinde sayısal ifadeler gözükmüyor.
3-Ayarladığınız widgetler ve arka plan resimleri, telefonu her açıp kapayınca ilk kuruluma(default) geri dönüyor.
Şimdilik bu noksanlıklar var ama bunlar gözardı edilecek şeyler değil.Bilmem çözülebilirmi???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyurun arkadaşlar bir zaat vedat arkadaşımızın linkleri
açıkçası ben yüklemedim sorularınız yanıtsız kalabilir indirmiştim ama nasip olmadı
şimdi siz hangi sürümü kullanıyorsanız o dosyanın içindeki apps ve rsrc2 dosyalarını yama yapacaksınız
yama işinide yine dosyanın içinde ;
MultiLoader_V5.56 ile yapacaksınız bir de dosyanın içinden res ve res2 diye dosyalar var onları telefonunuzun kendi
hafızasına atıyorsunuz dikkat edin hafıza kartı değil telin hafızası hadi hayırlı olsun.
İyi güzelde bazı önemli sorunlar var:
1-Telefon ve hafıza kartı içeriği görüntülenemiyor.
2-Mesaj metinlerinde sayısal ifadeler gözükmüyor.
3-Ayarladığınız widgetler ve arka plan resimleri, telefonu her açıp kapayınca ilk kuruluma(default) geri dönüyor.
Şimdilik bu noksanlıklar var ama bunlar gözardı edilecek şeyler değil.Bilmem çözülebilirmi???
Valla ben artık siris_cac ın en son yaptığı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmodunu kurdum.Hiç bir hata yok ve mükemmel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?