S5620 Aranan FW S5620MFJF1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mkeles84

Üye
    Konu Sahibi
S5620 Aranan FW S5620MFJF1
Birçok FW denedikten sonra aradığım FW MFJF1 demiştim. Biraz kullanma fırsatı buldum, Navigasyon içerisinde gördüğüm detaylar beni çok şaşırttı.
Aşağıdaki resimde normal stilde yazar iken,

telefonu 90 derece döndürdüğünüzde,

qwert stiline dönüşüyor, aynı şekilde diğer uygulamalarda da bu olabilirdi.

aynı şekilde, task managerdaki geri butonu kullanılıyor bu LBS navagasyonunda. Yani Task manager da kullanılabilirdi telefonda, ve nokia c6 daki gibi menü de telefonun yatıklığına göre şekillenebilrdi.

hisisman

Üye
kardeş fw de başka bi ek özelllik yokmu? ayrıca bu fw nin jtjl2 den üstün bi özelliği varmıdır? denemek isterim :)

----------Eklendi @ 14:02:15 ---------- Yazıldı @ 13:59:56 ----------

vede resimlerde göründüğüne göre jtjl2 nin qwerty klavyesi benim daha hoşuma gitti açıkçası :)

kdz

Üye
Keşke task manager ve navigasyon özeliğinin bulunduğu bir firmware olsaydı. Birçok firmware var ama hiçbirinde de bu iki özelliği birlikte göremedim (böyle bir FW varsa bana bildirirseniz çok sevinirim). Üretici firma bunu düşünememiş mi, kasıtlı olarak mı çıkarmıyor yoksa iki özellik bir arada sorun mu çıkarıyor bilmiyorum. :hmmm Ama ileride çıkmasını umuyorum....
Benim en son yüklemiş olduğum fw S5620XXJA4. Task manager özelliğinden çok memnunum çok kullanışlı, işlevsel hale getiriyor telefonu.
Eğer arabam falan olsaydı bu FW'yi yüklerdim ama olmadığı için task manager bana daha cazip geliyor :oke: Ama burda gelecek yorumlara göre deneyebilirim

Faraza42

Faraza42

Üye
Mfjf1 de navigasyon özelligi var Hero Mod v1.6 kurduğun zaman ordan sadece task manager i seçersen iki özellik beraber olur ama telefon kasar biraz..

altayko

Üye
rica etsem bu firmwarenin linkini atabilirmisiniz ?

ibocan_5858

Üye
katılıyorummm

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
En sorunsuzu bence JTJL2.Menü arkaplanı atıp kullanıyorum şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt