S5600 java oyun ve uygulama kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

akifkose

akifkose

Üye
    Konu Sahibi
S5600 java oyun ve uygulama kurulumu
SAMSUNG S5600 TELEFONLARA VEYA EGER BIR S5603 TELEFONUNUZ VARSA, CIFT SEKMELI MENU FIRMWARE YUKLEDIKTEN SONRA JAVA (JAR VE JAD) DOSYALARININ KURULUMUNU GERCEKLERSTIRMEYE CALISTIGINIZDA "DOSYA TURU DESTEKLENMEMEKTEDIR" DIYE BI UYARI ALIRSINIZ. ASAGIDAKI ISLEMLERI YAPARAK S5600 TELEFONUNUZA JAVA DOSYALARINI RAHATLIKLA KURABILIRSINIZ.

1.BILGISAYARINIZDA SAMSUNG PC STUDIO KURULU OLMALIDIR.
2.TK FILE EXPLORER PROGRAMINI INDIRIYORUZ....
3.BILGISAYARINIZDA SAMSUNG PC STUDIO PROGRAMININ AYGIT BAGLANTISI IZLEMEYI KAPAT SECENEGINI ISARETLEYIN. (SAATIN YANINDAKI IKONA SAG TIKLAYARAK)

DAHA SONRA TELEFONU USB ILE BILGISAYARA BAGLIYORUZ. SAMSUNG PC STUDIO ILE SECENEGI AKTIF OLMALIDIR.

INDIRDIGIMIZ PROGRAMI CALISTIRIYORUZ.

UST MENUDEN SETTINGS/COM A TIKLIYORUZ

DEFAULT SECENEGINI ISARETLEYIP OK DIYORUZ.

DAHA SONRA YINE UST MENUDEN FILE/CONNECT TIKLIYORUZ. ARTIK TELEFONUN ICERIGINI GOREBILIRIZ.

TELEFON DOSYALARINADAN EXE/JAVA/GAMES KLASORLERININ ICINE GIRIYORUZ.

SAG TIKLAYIP YENI BIR KLASOR OLUSTURUYORUZ VE YUKLEMEK ISTEDIGIMIZ UYGULAMANIN ISMINI VERIYORUZ. DAHA SONRA DA YUKLEMEK ISTEDIGIMIZ JAR VE JAD DOSYALARINI BU KLASORUN ICINE ATIYORUZ.

DAHA SONRA YINE UST MENUDEN FILE/DISCONNECT TIKLIYORUZ. ARTIK TELEFONU USB DEN SOKEBILIRIZ.
..................................................
TELEFONA JAR VE JAD DOSYALARINI ATTIK SIMDI SIRA BUNLARI TELEFONA KURMAYA GELDI.

TELEFON TUSLARINDAN *#6984125*# TUSLUYORUZ.

INTERNALS SECENEGINI SECIYORUZ.

UNLOCK CODE OLARAK *#9072641*# GIRIYOR VE OK DIYORUZ.

DAHA SONRA STROGE MODE SECENEGINI SECIYORUZ.

SIRASIYLA Update Java DB VEARDINDAN Update Apps Database SECENEKLERINI SECIYORUZ.

HEPSI BU KADAR. TELEFONUNUZDAN OYUNLAR VE DAHA FAZLASI SECENEGINE GIDIN. UYGULAMANIZ YUKLENMIS OLACAKTIR.
.............................................
UZUN GIBI GORUNDUGUNE BAKMAYIN. DOSYAYI TELEFONA ATIP KURMAK EN FAZLA 1 DAKIKA SURUYOR...

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, fyd_14, rohat33417 ve 1 kişi daha

emrepreston

emrepreston

Üye
olmadı arkadaşım.. jar. la beraber jad. ıda mı atmamız lazm ???

--------------- Ekleme ---------------

Saolasın arkadaşım.. Yarattığınız klasörün adı jar dosyasıyla aynı olmak zorunda.. ayrıca o klasöre sadece jar ı değil.. oyunun jad ınıda atmanız lazm.. ( ) Son olarak tk file a masaüstünden sürükleyerek olmuyor.. yukardaki alandan seçerek aşağı sürüklemek gerekiyor... Bilginize ;)

akifkose

akifkose

Üye
    Konu Sahibi
evet telefon hafızasına attıgın klasörün adının uygulamayla aynı ismi taşıması lazım. jar ve jad dosyasını aynı anda atıcaksın. yukarda zaten bilgisayarında kayıtlı dosyalar war. o yüzden yazma gereği duymamışım sanırım, kusura bakma...

kemaltut

kemaltut

Üye
bolt yukledım desteklemıyor dıyor yardımcı olurmusunuz lutfen

akifkose

akifkose

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bolt uygulamasını telefonuna jar ve jad dosyası olarak atacaksın. daha sonra telefon içeriğinden uygulamayı kurmayı deneme, desteklemiyor diyecektir. yukarıda anlattığım yolları sırasıyla yap. çalışıyor...

rohat33417

Üye
Oldu olmasına da her bi oyun yüqlediğimde şu kodları baştan qirip yapmam gerekiyor yoksa gözükmüyor oyunlar.

TELEFON TUSLARINDAN *#6984125*# TUSLUYORUZ.

INTERNALS SECENEGINI SECIYORUZ.

UNLOCK CODE OLARAK *#9072641*# GIRIYOR VE OK DIYORUZ.

DAHA SONRA STROGE MODE SECENEGINI SECIYORUZ.

SIRASIYLA Update Java DB VEARDINDAN Update Apps Database SECENEKLERINI SECIYORUZ.

ßi çözümü varsa acil yardım please!!

batmener

Üye
slm benm şöye bir sorunum var benm telefonum samsung gt-s5600.... benim şöyle bir sorunum var;
ben telefone oyun yükleyemiyorm
http://www.maxicep.com/samsung/s5600-java-oyun-ve-uygulama-kurulumu-356274.html
buradaki yazılanları uygulayacaktım ancak link açılmadığından dolayı indiremiyorum tk file exploreri ( yeni link eklersen sevinirim) ve de başka sitelerden file explorer indirdiğimde oyunlardaki gibi dosya türü desteklenmior hatasını veriyor bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım et ....

sharkkk

Üye
eline sağlık çalıştı oyunlar

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

akm81

Üye
SELAM DAHA SONRA YINE UST MENUDEN FILE/CONNECT TIKLIYORUZ. ARTIK TELEFONUN ICERIGINI GOREBILIRIZ.buraya kadar hepsi tamam ama telefon dosyalarının içine nasıl giricez yardım ederseniz sevinirim

sahin_27

Üye
ben samsun s5600 telefonumdan video izleyemiyorum desteklenmeyen içerik diyor nasıl cozebilirim bu sorunu???

wills101

Üye
orda media klsründe images war oraya resim felan attim gelmedi onu nasıl yapacaz

elf19

Üye
INDIRDIGIMIZ PROGRAMI CALISTIRIYORUZ. -çalıştı

UST MENUDEN SETTINGS/COM A TIKLIYORUZ -tıkladım fakat warning: not all of f,elds are set. press ok to return to editing mode yazdııı yani olmadı..

DEFAULT SECENEGINI ISARETLEYIP OK DIYORUZ.

DAHA SONRA YINE UST MENUDEN FILE/CONNECT TIKLIYORUZ. ARTIK TELEFONUN ICERIGINI GOREBILIRIZ.----------telefonum görünmediiii:hmmm

----------Eklendi @ 23:24:11 ---------- Yazıldı @ 23:23:31 ----------

ne yapıcam simdi.. acil cevapp lütfenn:(

cll454

cll454

Üye
tşk

hazar_d

Üye
Ben hala yapamıyorum tk fıle explorer programını indirmedim o siteye ulaşamıyorum lütfen yardımcı olun

elf19

Üye
neden kmse cvplamiyor!

Takipçi Satın Al

Üst Alt