S5360 Telefonun usb tanımama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kirmizianka_18

Üye
    Konu Sahibi
S5360 Telefonun usb tanımama sorunu
Merhaba arkadaşlar.

Telefonumdaki sorun şu. Normalde usb kabloyu bağladınızda usb belleği bağla diye bir bildirim çıkıyor ya telefonda.O artık çıkmıyor. Bilgisayarda da unknown device olarak yazıyor. İki gün öncesine kadar bağlanıyordu. Telefonda şarja takınca almama çıkartınca doldurma ve şarj alır gibi titreme sorunu vardı şarj soketi değişince o sorun gitti ama hala telefonu bağlayamıyorum bilgisayara. Sorunun çözümü hakkında fikri olan varsa sevinirim. Teşekkürler

serif55

serif55

Üye
Android de terim bilgin veya ingilizcen varsa bu link yardımcı olacaktır sana kardeşim, anlamam dersen açıklamalı yazarım

kirmizianka_18

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazık ki anlamadım. Sana zahmet olacak hocam ama yazarsan sevinirim.
Android de terim bilgin veya ingilizcen varsa bu link yardımcı olacaktır sana kardeşim, anlamam dersen açıklamalı yazarım

serif55

serif55

Üye
İlk önce pc ye kies i yükleyip telefonu usb ile bağladığında kies modunu seç ardından geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif et kardeşim

kirmizianka_18

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce pc ye kies i yükleyip telefonu usb ile bağladığında kies modunu seç ardından geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif et kardeşim
Sorun şu ama telefonda kies modu diye seçebileceğim bir mod yok. Sadece hata ayıklama modu var. Bunun dışında kabloyu bağladığımda bir bildirim çıkması lazım. Telefona yazılım yükleyeceğim ama odin de çıkmadığı için atamıyorum.

serif55

serif55

Üye
Marketten terminal emulator ü indir ve kod yazma bölümüne
logcat > /sdcard/logcat.txt
Yazıp enter a bas tekrar usb ile bağla kardeşim dene bakalım

serif55

serif55

Üye
Boşlukları vs. düzgün bi şekilde yazdın dimi kardeşim aynısını bende yazdım deneme amaçlı bende oluşturdu? Eğer doğru yazdım yine de diyorsan şu an mobildeyim pc ye geçince detaylı bakarım

kirmizianka_18

Üye
    Konu Sahibi
Boşlukları vs. düzgün bi şekilde yazdın dimi kardeşim aynısını bende yazdım deneme amaçlı bende oluşturdu? Eğer doğru yazdım yine de diyorsan şu an mobildeyim pc ye geçince detaylı bakarım
Unable to open log device "dev/log/main":Permission denied. dedi.

serif55

serif55

Üye
Son olarak
Bu linkteki driver ı pc ye kur sonra bi reset at tekrar usb ile bağla kardeşim

kirmizianka_18

Üye
    Konu Sahibi