S5230 Kafayı Yedirtecek Bana Yardım Edin Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
S5230 Kafayı Yedirtecek Bana Yardım Edin Arkadaşlar
Merhabalar
Bende Samsung s5230 var ve en güncel New PC studio programını indirdim kurulumu yaptım telefonu görüyor telefonda pcyi görüyor işte pcden sim rehberine girebiliyorum isimleri görüyorum fakat o ekrandaki telefona tıklayıp telefon explorere baktığımda "Varsayılan klasör oluşturma işlemi başarısız.program başlatılamıyor." hatası eriyor onu kapatınca da "Failed to create empty document." hatası alıyorum, bikaç samsung formunda antivirüse bağlamışlar sildim fakat fayda etmedi programı tekrarda kurdum oda faydasız, inşallah burada çözümü buluruz.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

monsmons

monsmons

Üye
Bu gibi sorunların birden çok sebebi olabilir windows 7 de bu tür bir sorun yaşamadım ben ama uyumsuzluk sorunları, telefondaki bazı dosyalar, bilgisayardaki bazı programlarla çakışmalar, pc nin donanımsal bir sorununun olması, gibi sebepler olabilir. programı kaldırın ve belgelerim içindeki samsunga ait tüm dosyaları ve nps dosyalarını silin sonra programı standart program files samsung klasörüne değil de başka bir yere başka bir isimle kurun program filesten samsung klasörürün kalktığından emin olun. şimdilik önerebileceklerim bunlar umarım işe yarar ayrıca telefon hafızasını da silmenizi öneririm.

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
Bu gibi sorunların birden çok sebebi olabilir windows 7 de bu tür bir sorun yaşamadım ben ama uyumsuzluk sorunları, telefondaki bazı dosyalar, bilgisayardaki bazı programlarla çakışmalar, pc nin donanımsal bir sorununun olması, gibi sebepler olabilir. programı kaldırın ve belgelerim içindeki samsunga ait tüm dosyaları ve nps dosyalarını silin sonra programı standart program files samsung klasörüne değil de başka bir yere başka bir isimle kurun program filesten samsung klasörürün kalktığından emin olun. şimdilik önerebileceklerim bunlar umarım işe yarar ayrıca telefon hafızasını da silmenizi öneririm.

Dediklerinizi deneyeceğim teşekkürler

RedColt

RedColt

Üye
Bendede ilk ten rehbere ulaşamama sorunu olmuştu sonra kendi kendine oldu. Senkronize ettiniz mi eşitledinizmi bilgileri bilgisayrla

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizi uyguladım fakat aynı sorun yine veriyor, abi anlamadığım görüyor hatta içindeki hafıza kartını bile görüp bişiler atıp alabiliyorum.

monsmons

monsmons

Üye
ilginç bir sorun eğer bilgisayarda çakışma problemi ve uyumluluk sorunları yoksa nps nin 5230 sürümü için olanını indirdiğinizden emin olun derim umarım sorununuz kısa zamanda çözülür.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yada telefonun başka bimodda tanıtın donanım ekleme menüsü gelsin donanımı yükleyin sonra bağlayın bende oldu

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bir sorun eğer bilgisayarda çakışma problemi ve uyumluluk sorunları yoksa nps nin 5230 sürümü için olanını indirdiğinizden emin olun derim umarım sorununuz kısa zamanda çözülür.
Doğru ve güncel sürüm hocam.

yada telefonun başka bimodda tanıtın donanım ekleme menüsü gelsin donanımı yükleyin sonra bağlayın bende oldu

Biraz açarmısın tam olarak ne yapmalıyım.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
öncelikle ppc suite fln ne varsaa kaldır teli tanımasın pc bilgisayar tel takılıyken sağ tık aygıt yöneticisindende kaldır

sonra teli tak orada donanım ları gelişmişi seçerek konumdan yükle

sorna pc suite yi yükle yeniden başlat oldu bitti .

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ppc suite fln ne varsaa kaldır teli tanımasın pc bilgisayar tel takılıyken sağ tık aygıt yöneticisindende kaldır

sonra teli tak orada donanım ları gelişmişi seçerek konumdan yükle

sorna pc suite yi yükle yeniden başlat oldu bitti .

Bak gelişmiş diyorsun fakat gelişmişte nereye seçeceksin donanım ara diye cdyi seçsen olmaz sadece ilk başta usb driveri kursanda olmaz çünkü nps den önce kurdurmuyor.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
gelişmiş konumdan yükle sen group msnesini eklesene ordan yardımcı olayım

[email protected]

abandonware

abandonware

Üye
Norton internet security 2010 yüklüyse zaten, o programı sana kullanmanı önermem :)
sağolsun benim new pc studio'yuda bozdu :ağlarım:
ama zaten new pc studio samsung star telefon kutumdan çıkmıştı. yaklaşık 10 kere kurmuşumdur...
sana tavsiyem windows 7 ile dene veya bi micro sd kart okuyucu al, yada mevcut antivirüslerini sil veya devredışı bırak.

Paranoya

Paranoya

Üye
Bendede telefonu görüyüor PC Studio ama hiç birşey yapamıyorum .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yardım edebileceğim kadar ettim abi sana ama yapamadık kusura kalma

pcmuratpc

Üye
    Konu Sahibi
Norton internet security 2010 yüklüyse zaten, o programı sana kullanmanı önermem :)
sağolsun benim new pc studio'yuda bozdu :ağlarım:
ama zaten new pc studio samsung star telefon kutumdan çıkmıştı. yaklaşık 10 kere kurmuşumdur...
sana tavsiyem windows 7 ile dene veya bi micro sd kart okuyucu al, yada mevcut antivirüslerini sil veya devredışı bırak.
Norton yok, kart okuyucu var bakalım zaten düzelceği yok büyük olasılıkla pclik bir mesele.

yardım edebileceğim kadar ettim abi sana ama yapamadık kusura kalma

Teşekkürler kardeşim sen elinden geleni yaptın. :)
Boşverdim zaten çok önemli değil artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt