S4 Mini Açılmıyor,ACİL yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini Açılmıyor,ACİL yardım...
Telefona hard format attım Wipe data reset kısmında silerken dondu bende bataryayı çıkarıp taktım ve samsung yazısında takılı kalıyor.Orjinal rom var içinde.Recowery mod açılmıyor fakat download moda girebiliyorum,stock rom bir kaç yerden indirdim,odin in de bütün versiyonlarını indirdim bazılarında tlfnu hiç görmüyor eski sürümlerde de görüyor fakat failed hatası veriyor.lütfen yardım....

nanotex

nanotex

Üye
Kies ile kurtarmayı dene. Araçlar > üretici yazılımı yükseltmesi ve başlangıç durumuna getirme seçeneğine tıkla oradaki yönergeleri izle. S/N isteyecek o telefonun pilini çıkart oradaki kağıtta yazıyor onu gireceksin. Umarım düzelir.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Kies ile kurtarmayı dene. Araçlar > üretici yazılımı yükseltmesi ve başlangıç durumuna getirme seçeneğine tıkla oradaki yönergeleri izle. S/N isteyecek o telefonun pilini çıkart oradaki kağıtta yazıyor onu gireceksin. Umarım düzelir.
deneyip yazacağım
[/URL]burda kalıyor :(

Son düzenleme:
nsren

nsren

Üye
Odin ile rom yüklerken bootloderr yerini boş bırak. büyük ihtimalle o yüzden failed hatası veriyor. Odin 3.9 veya 3.10 kullan. Umarım düzelir. Yani kurduğun rom 4 dosyali ise Bl bölümünü boş bırak.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Odin ile rom yüklerken bootloderr yerini boş bırak. büyük ihtimalle o yüzden failed hatası veriyor. Odin 3.9 veya 3.10 kullan. Umarım düzelir. Yani kurduğun rom 4 dosyali ise Bl bölümünü boş bırak.
Onu da denedim olmadı,3.9 ve 3.10 da hata da vermiyor öyle bekliyor

nsren

nsren

Üye
OTE="djmatrix, post: 7506796, member: 192123"]Onu da denedim olmadı,3.9 ve 3.10 da hata da vermiyor öyle bekliyor[/QUOTE]
Dört dosyali orjinal rom indir ve Bl bölümünü boş bırak olması lazım.
Ve bilgisayara mutlaka kablo driver yükle samsung için

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
OTE="djmatrix, post: 7506796, member: 192123"]Onu da denedim olmadı,3.9 ve 3.10 da hata da vermiyor öyle bekliyor
Dört dosyali orjinal rom indir ve Bl bölümünü boş bırak olması lazım.
Ve bilgisayara mutlaka kablo driver yükle samsung için[/QUOTE]
onu da yükledim kardeş hiç bir şekilde yazılım almıyor,cwm atmaya çalıştım onu da almadı,recowery moda bir girebilseydim....

reflex

reflex

Üye
Hard brick herhalde s3 için internette var böyle şeyler nasıl olucağına dağir ama normalde bu malzemeler bizde yok zaten yani bir telefoncuya git yada servise gönder.

nsren

nsren

Üye
Hard brick olunca sanırım download moda da girmez. Sorun bilgisayarda olabilir. Başka bir bilgisayarda dene bence. Çünki odun rom yuklemese bile cwm ya da twrp mutlaka yükler.
Recovery moda girmeye çalışınca uyarı niteliğinde bir yazı çıkıyor mu peki. Kırmızı veya sarı renkte olabilir.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Hard brick olunca sanırım download moda da girmez. Sorun bilgisayarda olabilir. Başka bir bilgisayarda dene bence. Çünki odun rom yuklemese bile cwm ya da twrp mutlaka yükler.
Recovery moda girmeye çalışınca uyarı niteliğinde bir yazı çıkıyor mu peki. Kırmızı veya sarı renkte olabilir.
Başka bir bilgisayarda da aynı şeyler oldu,recowery moda girmeye çalışınca tlf titriyor fakat herhangi bir şey çıkmıyor ekran karanlık kalıyor,bu gidişle garantiye gönderecem

nsren

nsren

Üye
Son olarak telefona bootloderr dosyasını yüklemeye çalış. Sadece bootloderr. Bakalım onu yükleyecek mi. Sorun bootloderr ile ilgili.
Başka bir bilgisayarda da aynı şeyler oldu,recowery moda girmeye çalışınca tlf titriyor fakat herhangi bir şey çıkmıyor ekran karanlık kalıyor,bu gidişle garantiye gönderecem
Ve bulabilirsen pit dosyası bul ve telefona odin ile flaş la. Temizlik yapmak amaçlı. Daha sonra bootloderr kurmayı dene.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Son olarak telefona bootloderr dosyasını yüklemeye çalış. Sadece bootloderr. Bakalım onu yükleyecek mi. Sorun bootloderr ile ilgili.

Ve bulabilirsen pit dosyası bul ve telefona odin ile flaş la. Temizlik yapmak amaçlı. Daha sonra bootloderr kurmayı dene.
olmuyor kardeş fail hatası veriyor her ikisinde de,her telefonun pit dosyası farlı mı yoksa her odinin ki mi farklı,neyle ilgili bu pit dosyası?

nsren

nsren

Üye
Pit dosyası telefonun içinde kalan artık dosyaları temizler. Her telefon için ayrıdır. Sen kendi telefonun için olanı ara bul. Son çare olarak telefona orjinal rom yüklerken versiyon düşürmeyi veya yükseltmeyi dene
olmuyor kardeş fail hatası veriyor her ikisinde de,her telefonun pit dosyası farlı mı yoksa her odinin ki mi farklı,neyle ilgili bu pit dosyası?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Pit dosyası telefonun içinde kalan artık dosyaları temizler. Her telefon için ayrıdır. Sen kendi telefonun için olanı ara bul. Son çare olarak telefona orjinal rom yüklerken versiyon düşürmeyi veya yükseltmeyi dene
pit dosyasını buldum onu da atarken hata verdi,tlf nun versiyonu 4.2.2 di,rusya versiyonu olan 4.4.2 yi indirdim onu da atmadı

nsren

nsren

Üye
Odin programının sürekli hata vermesi normal değil. Bilgisayar ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum. kardeş aklıma başka birşey gelmiyor.
pit dosyasını buldum onu da atarken hata verdi,tlf nun versiyonu 4.2.2 di,rusya versiyonu olan 4.4.2 yi indirdim onu da atmadı

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bende bir tableti böyle wipe yaparken komple kapattım ne yaptım bi daha düzelmedi :(

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Odin programının sürekli hata vermesi normal değil. Bilgisayar ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum. kardeş aklıma başka birşey gelmiyor.
eyw tşk ler kardeş,başka bilgisayarda da denedim olmadı,hatta bir tlf cuya verdim o da atamadı,garantiye gönderecem umarım yaparlar,

nsren

nsren

Üye
Umarım anakart ile ilgili değildir. Sorun belki garanti kapsamında olabilir. Rot veya custom rom yukledin mi telefona.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Umarım anakart ile ilgili değildir. Sorun belki garanti kapsamında olabilir. Rot veya custom rom yukledin mi telefona.
Tlf bu hale gelince yüklemeye çalıştım fakat olmadı yani hala orjinal rom üzerinde custom rom yüklenmedi hiç

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
telefonu servise gönderdim,garanti kapsamında anakartı değişip gönderdiler,bilginize....

Takipçi Satın Al

Üst Alt