reloqram Üye Bahadir_fb' Alıntı: Gereksinimler : Root, xposed, Samsung android 4.4.2 Genişletmek için tıkla ... görmemiştim hocam orayı kusura bakmayın
Bahadir_fb' Alıntı: Gereksinimler : Root, xposed, Samsung android 4.4.2 Genişletmek için tıkla ... görmemiştim hocam orayı kusura bakmayın
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi reloqram' Alıntı: görmemiştim hocam orayı kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sormak daha kolay oluyor, nasılsa birileri okumuştur
reloqram' Alıntı: görmemiştim hocam orayı kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sormak daha kolay oluyor, nasılsa birileri okumuştur
reloqram Üye Bahadir_fb' Alıntı: Önemli değil sormak daha kolay oluyor, nasılsa birileri okumuştur Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hocam
Bahadir_fb' Alıntı: Önemli değil sormak daha kolay oluyor, nasılsa birileri okumuştur Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hocam
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi ortak42' Alıntı: Arkadaşlar şunu 4.3 JB ye portlayın ya Genişletmek için tıkla ... Gelıstırıcısı Xda sitesinde olabilir. Orada isteğini belirtebilirsin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ortak42' Alıntı: Arkadaşlar şunu 4.3 JB ye portlayın ya Genişletmek için tıkla ... Gelıstırıcısı Xda sitesinde olabilir. Orada isteğini belirtebilirsin. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi emirhan doğan' Alıntı: Abi bana hic birisi olmuyor galaxy s3 noge 4 falan olmuyo Genişletmek için tıkla ... Samsung 4.4.2 cihaz gerekli.
emirhan doğan' Alıntı: Abi bana hic birisi olmuyor galaxy s3 noge 4 falan olmuyo Genişletmek için tıkla ... Samsung 4.4.2 cihaz gerekli.
sahin02 Üye sırf bu ayar için nerdeyse rom deisecektim tam zamanında çıktı karşıma eyvallah sorunsuz çalışıyor [emoji106] [emoji106]
sırf bu ayar için nerdeyse rom deisecektim tam zamanında çıktı karşıma eyvallah sorunsuz çalışıyor [emoji106] [emoji106]
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi sahin02' Alıntı: sırf bu ayar için nerdeyse rom deisecektim tam zamanında çıktı karşıma eyvallah sorunsuz çalışıyor [emoji106] [emoji106] Genişletmek için tıkla ...
sahin02' Alıntı: sırf bu ayar için nerdeyse rom deisecektim tam zamanında çıktı karşıma eyvallah sorunsuz çalışıyor [emoji106] [emoji106] Genişletmek için tıkla ...
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi emirhan doğan' Alıntı: Bunu s3 yapamammi ? Genişletmek için tıkla ... 4.4.2 gerekli
emirhan doğan Üye Kk yaptir falan diyolar ama bende anlamadım tele bisey olur diye korkuyorum senin cihaz ne
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi emirhan doğan' Alıntı: Kk yaptir falan diyolar ama bende anlamadım tele bisey olur diye korkuyorum senin cihaz ne Genişletmek için tıkla ... S3 kıtkat yok. Custom rom ile kıtkat yukleniyorsa belki kullanabilirsin.
emirhan doğan' Alıntı: Kk yaptir falan diyolar ama bende anlamadım tele bisey olur diye korkuyorum senin cihaz ne Genişletmek için tıkla ... S3 kıtkat yok. Custom rom ile kıtkat yukleniyorsa belki kullanabilirsin.
emirhan doğan Üye Peki s3 e guncelleme gelecekmi bilgin falan varmi yoksa ben arastirip guzel bi s5 rommu atam ?
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi emirhan doğan' Alıntı: Peki s3 e guncelleme gelecekmi bilgin falan varmi yoksa ben arastirip guzel bi s5 rommu atam ? Genişletmek için tıkla ... Geleceğini sanmıyorum custom rom tercih edebilirsiniz.
emirhan doğan' Alıntı: Peki s3 e guncelleme gelecekmi bilgin falan varmi yoksa ben arastirip guzel bi s5 rommu atam ? Genişletmek için tıkla ... Geleceğini sanmıyorum custom rom tercih edebilirsiniz.
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi ask_okatan' Alıntı: Eyvallah bahadır başkan ellerin dert görmesin Genişletmek için tıkla ...