Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rootsuz note3 e kuruldu. Kurulu olan dosya yöneticisinin yerine geçti
Rootsuz note3 e kuruldu. Kurulu olan dosya yöneticisinin yerine geçti
rehber olmaz dosya yöneticisi ses kaydedici alarm uygulamasi watchon group play normal yükleniyor zaten
rehberi ve alarmı deneyebilirim rootsuz olduğu için sildiğim zaman eski haline geliyor
Mesajlaşma uygulamasını da kurdum çalışıyor. Bazen geri tuşu ile çıkış yaparken durduruldu diyor ama çalışıyor
S5 in mesajlaşma uygulamasında zaman ayarı var istediğin saatte gönderiyor Note3 te o ayar var mıydı acaba hiç dikkat etmemiştimGoogle mesajlaşma denemediysen dene arayüzü güzel ve kullanışlı.
Rehber yükleneciğini sanmıyorum.
S5 in mesajlaşma uygulamasında zaman ayarı var istediğin saatte gönderiyor Note3 te o ayar var mıydı acaba hiç dikkat etmemiştim
Note 3 ün orjinal mesajlaşma uygulamasında da o özellik varmışUygulama ile alakalı olabilir bendede o özellik var
olabilir belkide sana karsi böyleyimDoğru rootsuz olmaz ilk defa birşeyi sormadan yazdın demekki bilerek anlamamazlıktan geliyormuşsun
Alarm linkini ver bakalım
olabilir belkide sana karsi böyleyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızanindyajv15thmay@gmail.com for Galaxy S 3
ben hazir yiyenlerdenim s4 denedim oluyordu diger cihazlari bilmiyorum bide ugrasmak bana gore dil ugrastirmak daha iyi [emoji4]
Madem rootsuz yükleniyor konu niye açmıyorsunuz?
Herşeyide ben paylaşamam ki
Note3 e kuruluyor ama durduruldu hatası veriyorolabilir belkide sana karsi böyleyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?