telefon benim değil yakın arkadaşlarımdan birinin o bana danıştı bende bilmiyorum kendi telefonumda böyle bir sey yok ama s5 sallayınca küçük bir parçanın sanki 2 yüzey arasında gidip geliyormuş gibi titreşim ve biraz (çok çok az yakından bile zor duyuluyor) ses vars5 kaç kişide var acaba forumdagit bir telefoncuya göster fikir al bence
titraşim gayet düzgün çalışıyor zaten garantiye verecekTitresşim topu olabilir titresimi çalısıyormu onun haricinde hiç bir parçası cıkmaz
Kardeşim o ses benim S5'ten de geliyor. Kulaklık girişinden geliyor.Arkadaşım s5 var sallayınca sol kısımdan ses geliyor titreşim gibi bana sordu bende sizlere soruyorum garantiye vermesi gerekir mi s5 olan kişiler cevap verirse s5 Gt G900FQ
"Dergim"i kapatmak için; ana ekranı 2 parmağınla kıstırdığında ya da ekranda boş bir yere uzun bastığında açılan menüden "Ana Ekran Ayarları"nı seç ve "Dergim"deki işareti kaldır.Tesbit güzel Salayayınca ses geliyo sanki kulaktan geliyor...dergim nasıl kapanıyo.bilen varmı .
Kardeşim telefon garantiden dönünce sana zahmet bize mutlaka sonucunu bildir. Ben kulaklık girişinden geliyor diye önemsemedim. Önemli birşeyse bizde gönderelim garantiye.kardeşimde de var aynı sorun gönderdi garantiye cevap bekliyoruz
titreşim gibi her sallmada vıdd vıdd vıdd ses çıkıryordu arkadaş cihazı değiştirdi hatta ondanda sıkıldı note 4 çıkınça kesin onu da alırbende sallıyorum ama ses falan gelmiyor
nasıl bi ses cıkıyor acaba![]()
hocam geldi garantiden, geçici bir ses problemiymiş sorun düzeltildi diye rapor yazılmış şuan hiçbir problem yok dilersen bir gönderKardeşim telefon garantiden dönünce sana zahmet bize mutlaka sonucunu bildir. Ben kulaklık girişinden geliyor diye önemsemedim. Önemli birşeyse bizde gönderelim garantiye.
Eyvallah kardeşim. Müsait bir zamanda gönderirim herhalde.hocam geldi garantiden, geçici bir ses problemiymiş sorun düzeltildi diye rapor yazılmış şuan hiçbir problem yok dilersen bir gönder