S5 ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
S5 ses sorunu
Arkadaşım s5 var sallayınca sol kısımdan ses geliyor titreşim gibi bana sordu bende sizlere soruyorum garantiye vermesi gerekir mi s5 olan kişiler cevap verirse s5 Gt G900FQ

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
s5 kaç kişide var acaba forumda :) git bir telefoncuya göster fikir al bence

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
s5 kaç kişide var acaba forumda :) git bir telefoncuya göster fikir al bence
telefon benim değil yakın arkadaşlarımdan birinin o bana danıştı bende bilmiyorum kendi telefonumda böyle bir sey yok ama s5 sallayınca küçük bir parçanın sanki 2 yüzey arasında gidip geliyormuş gibi titreşim ve biraz (çok çok az yakından bile zor duyuluyor) ses var

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Titresşim topu olabilir titresimi çalısıyormu onun haricinde hiç bir parçası cıkmaz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
iizzz

iizzz

Üye
Tesbit güzel Salayayınca ses geliyo sanki kulaktan geliyor...dergim nasıl kapanıyo.bilen varmı .

Son düzenleme:
cronaldo61

cronaldo61

Üye
Arkadaşım s5 var sallayınca sol kısımdan ses geliyor titreşim gibi bana sordu bende sizlere soruyorum garantiye vermesi gerekir mi s5 olan kişiler cevap verirse s5 Gt G900FQ
Kardeşim o ses benim S5'ten de geliyor. Kulaklık girişinden geliyor.
Tesbit güzel Salayayınca ses geliyo sanki kulaktan geliyor...dergim nasıl kapanıyo.bilen varmı .
"Dergim"i kapatmak için; ana ekranı 2 parmağınla kıstırdığında ya da ekranda boş bir yere uzun bastığında açılan menüden "Ana Ekran Ayarları"nı seç ve "Dergim"deki işareti kaldır.

• Beğen
Tepkiler: iizz
synbynboy

synbynboy

Üye
bendede s5 var arkasında kameradan geldiğini sanıyorum :)

Umuthan72

Üye
Bendede S5 var. Dün gece telefonumu cebime koyarken birden kaydı düşüyordu o heyecanla telefonu bacağıma biraz sert bi şekilde vurarak durdurdum. Sonra telefonu sallayınca bu sesi farkettim. Acaba o çarpmadan dolayımıdır yoksa kendisinden olma birşeymidir? Telefonun üst orta kısımlarından geliyor diye tahmin ediyorum. NOT: Telefon yurt dışından geldi garantisi yok.

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
kardeşimde de var aynı sorun gönderdi garantiye cevap bekliyoruz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş 25 26 mayıs gibi telefonu garantiye verdi ücret taleb etti üzerine koyup 32 gb siyah aldı

cronaldo61

cronaldo61

Üye
kardeşimde de var aynı sorun gönderdi garantiye cevap bekliyoruz
Kardeşim telefon garantiden dönünce sana zahmet bize mutlaka sonucunu bildir. Ben kulaklık girişinden geliyor diye önemsemedim. Önemli birşeyse bizde gönderelim garantiye.

tarik8

tarik8

Üye
Bende ses yok dostum s5 kullanıyorum 1 aydır servise gönder derim

trust-cloud

trust-cloud

Üye
Merhaba kolay gelsin bende de aynı sorun vardı servise gönderdim cevap bu cevaba tatmin olmadım ama 100 tane s5 e baktım hepsin de aynı ses var başarı servisinin verdiği cevap link te

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende sallıyorum ama ses falan gelmiyor :hmmm

nasıl bi ses cıkıyor acaba :zzz:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
bende sallıyorum ama ses falan gelmiyor :hmmm

nasıl bi ses cıkıyor acaba :zzz:
titreşim gibi her sallmada vıdd vıdd vıdd ses çıkıryordu arkadaş cihazı değiştirdi hatta ondanda sıkıldı note 4 çıkınça kesin onu da alır

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
Kardeşim telefon garantiden dönünce sana zahmet bize mutlaka sonucunu bildir. Ben kulaklık girişinden geliyor diye önemsemedim. Önemli birşeyse bizde gönderelim garantiye.
hocam geldi garantiden, geçici bir ses problemiymiş sorun düzeltildi diye rapor yazılmış şuan hiçbir problem yok dilersen bir gönder

cronaldo61

cronaldo61

Üye
hocam geldi garantiden, geçici bir ses problemiymiş sorun düzeltildi diye rapor yazılmış şuan hiçbir problem yok dilersen bir gönder
Eyvallah kardeşim. Müsait bir zamanda gönderirim herhalde.

Üst Alt