Yardım S5 mini sanırım bootloop

Sponsorlu Bağlantılar

atakanokur

atakanokur

Üye
açılmıyorsa yedekleyemezsin :(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
twrp nin içindeki File manager ile klasörleri tek tek aktarabilirsiniz boot loopdan kurtulmak için stock rom kurmadan veya kullandığınız custom romu tekar yüklemeden açılacağını sanmıyorum

atakanokur

atakanokur

Üye
Yada şöyle yapalım stock rom'u yukle. Nasil olsa rom atinca dosyalar silinmiyor sadece rom yenileniyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yada şöyle yapalım stock rom'u yukle. Nasil olsa rom atinca dosyalar silinmiyor sadece rom yenileniyor
wipe yapmaması lazım eğer customdan stocka geçersen çoğu uygulama çökme yapar hatta telefon açılmayabilir
ama eğer custom rom çöktü tekrar custom kur wipe yapmadan dosyalarını kurtar sonra tekrar temiz kurulum yaparsın

atakanokur

atakanokur

Üye
wipe yapmaması lazım eğer customdan stocka geçersen çoğu uygulama çökme yapar hatta telefon açılmayabilir
ama eğer custom rom çöktü tekrar custom kur wipe yapmadan dosyalarını kurtar sonra tekrar temiz kurulum yaparsın
Acilirsa en azindan dosyalarini kurtarabilir

cubeyr

cubeyr

Üye
    Konu Sahibi
Telefona cm denemeyi dusunuyordum direk onu kurdum fabrika ayari atip sonra aldigim yedekten sadece data yi yukledim telefonun icindeki hersey geldi ancak rehberim yok

atakanokur

atakanokur

Üye
Telefona cm denemeyi dusunuyordum direk onu kurdum fabrika ayari atip sonra aldigim yedekten sadece data yi yukledim telefonun icindeki hersey geldi ancak rehberim yok
cm'yi bende kurdum bendede rehber gelmedi sebebini çözemedim

Takipçi Satın Al

Üst Alt