Hocam bize ne zaman yansır bu güncelleme bir fikriniz var mı?Sammobile sitesine girin arkadaşlar 5.01 güncellemesi görürsünüz firmavare kısmından
Ben diyeyim 3 ay sen de 5 ayHocam bize ne zaman yansır bu güncelleme bir fikriniz var mı?

Sm-g800 olsun yeter Turkiye yi beklemem direk atarim odindengeldim dostlar az önce sammobile girdim bakıyordum güncellemeye link atıcam size Türkiyeye güncelleme çok geç yansır çok beklersiniz deyim
evet sammoblie altını üstünü getirdim ama yok google teyzemden bulucam artıkSm-g800 olsun yeter Turkiye yi beklemem direk atarim odinden
Sanirim daha cikmamis . CyanogenMod u bile duzgun yapilmamis bi telefon bu nasil bi cihaz cozemedim.evet sammoblie altını üstünü getirdim ama yok google teyzemden bulucam artık
Işlemci EXYNOS muSanirim daha cikmamis . CyanogenMod u bile duzgun yapilmamis bi telefon bu nasil bi cihaz cozemedim.
evet yabancı sitelerde güvenilir okuduğum yazılara göre çok yakında yayınlacak 5.1.1 de olablir 5.0.2 de beklemede kalınSanirim daha cikmamis . CyanogenMod u bile duzgun yapilmamis bi telefon bu nasil bi cihaz cozemedim.
Snapdragon (g800H)Işlemci EXYNOS mu
Genelde EXYNOS a çok saf android olmaz o yüzden sordum.Snapdragon (g800H)
Kamerası calismiyor cm kurunca kamerasiz telefonunda bi anlami olmuyor dogal olarakGenelde EXYNOS a çok saf android olmaz o yüzden sordum.
Hocam önemli birsey olursa buraya yazar mısınız?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan tüm güncellemeleri takip edebilirsiniz