Telefon Tavsiyesi s5 mi z2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
s5 mi z2 mi
S5 ve z2 arasında kaldım oyun oynamayı seven birisiyim bu yüzden fazla kasma olmasını istemem . Sakar birisiyim bu yüzden sağlam bi telefon olaması iyi olur. Şarji uzun gitmesi iyi olur . Bide guncelleme desteği ve kamera o iyi olsun yeter . Ne önerirsiniz 2.3 güne alaçam

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
z2 derim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tarif ettiğin cihaz Sony Z2. Kasma , donma yapmaz. Arayüzü de ( TimeSpace ) gayet güzel ve sade. Bataryası da iyi. + 3000 mAh. Güncelleme desteği de olur. Xperia Z bile android 5.0 aldı. Yani bir de Z2'ye gelene kadar arada Z1 var. Kamerası da gayet iyi. Sağlamlık olarak Sony'nin ekranında DragonTrailer var. Ve testlerde Gorilla Glass'tan önde gözüküyor. Kendi izlediğim drop testlerde de Z2'nin ekranının ve kasasının kırıldığını görmedim. Yani sağlamlık konusunda da sınıfı rahat geçer. Tasarım olarak yorum yapmak doğru olmaz. Bunlar göreceli kavramlardır ama bence Z2'nin tasarımı çok güzel. Arka tarafta da cam var. Çok premium , çok elit duruyor. Fiyat olarak da daha ucuz. Yine de git bir mağazada iki cihazı karşılaştır , incele. Ona göre karar ver.

• Beğen
Tepkiler: azattt

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum daha olacak z2 alırsam ps4 kolu alıp android oyun oynayabilirmiyim ama ps 4 um yok sadece kolunu almak istiyorm çalışır mi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bknz:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım z2 alican ps 4 kolu takınca android oyun açabiliyor mu

androtik12

androtik12

Üye
Onun için ps4 kolu almana gerek yok zaten anroid teller için oyun kolu satılıyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
ps4 kolunu bilmem ama ps3 kolu z2 de çalışıyor. telefonu kullanabiliyorsunuz ancak programlara girince işlevsiz kalıyor mesela kolu takıp kamerayı koldan açabilirsiniz ama resim çekemiyorsunuz bazı işlevsel eksikler var. aynı eksiklikler oyunlarda da var. asphalt 8 i sıkıntısız oynayanlar da var bazı oyunlarda sıkıntı yaşayanlar da. benim uzaktan izlediğim kullanıcı yorumları bunlar. en iyisi kullanan birinin yorumu olacaktır.

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
Ps 4 kolunda olduğu gibi. Gamepad i telefona bağlamak için bir alet warmi yani gamepad le telefonu birleştirmek gibi . Çünkü ben bi elimle telefonu tutup diğer elimle game padi tutup oyun oynayamam da o yüzen :)
Peki ps 3 le telefon u bağlamak için nb aparat varmi mesela ps 4 un kolunu teiefona bağlamak için bır aparat var aynı sekilde ps 4 için de warmi.... android teller icn gamepad olduğunu biliyorm ancak hiçbiri ps kolları gibi olmuyor

azattt

azattt

Üye
Z2 iyidir daha iyidir çok iyidir :)

0MG90

0MG90

Üye
Z2 daha iyi size göre.

Tarif ettiğin cihaz Sony Z2. Kasma , donma yapmaz. Arayüzü de ( TimeSpace ) gayet güzel ve sade. Bataryası da iyi. + 3000 mAh. Güncelleme desteği de olur. Xperia Z bile android 5.0 aldı. Yani bir de Z2'ye gelene kadar arada Z1 var. Kamerası da gayet iyi. Sağlamlık olarak Sony'nin ekranında DragonTrailer var. Ve testlerde Gorilla Glass'tan önde gözüküyor. Kendi izlediğim drop testlerde de Z2'nin ekranının ve kasasının kırıldığını görmedim. Yani sağlamlık konusunda da sınıfı rahat geçer. Tasarım olarak yorum yapmak doğru olmaz. Bunlar göreceli kavramlardır ama bence Z2'nin tasarımı çok güzel. Arka tarafta da cam var. Çok premium , çok elit duruyor. Fiyat olarak da daha ucuz. Yine de git bir mağazada iki cihazı karşılaştır , incele. Ona göre karar ver.
Time Space?

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
Peki z2 yi PS 3 koluyla root atmadan çalışır mi calisiosa nasıl yapılır

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
Dualshock 3 u gamekliple bağlanabilir .. Gameklip nerelerde sariliyordur.
Yarin z2 alamaya gidecem . faturaya ek almayi dusunuyom avea dan mi almak daha iyi vodofondan mi ??
Çok soru sordm :)

0MG90

0MG90

Üye
Dualshock 3 u gamekliple bağlanabilir .. Gameklip nerelerde sariliyordur.
Yarin z2 alamaya gidecem . faturaya ek almayi dusunuyom avea dan mi almak daha iyi vodofondan mi ??
Çok soru sordm :)
OTG kablo alsanız yeter
Hangisi uygun geliyorsa oradan alırsınız

joygamewhat

Üye
    Konu Sahibi
?
Ondan degl dualshock la telefonu birleştirip sabit tutmakbicn

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Time Space yazmışsınız o ne diyorum.

Roota gerek yok. Xperia Bağlantı'dan DualShock 3 ve 4'ü bağlayabilirsiniz.
Yukardaki yazımda açıklaması var. Onu parantez içinde yazmışım zaten.

Takipçi Satın Al

Üst Alt