joygamewhat
Üye

Time Space?Tarif ettiğin cihaz Sony Z2. Kasma , donma yapmaz. Arayüzü de ( TimeSpace ) gayet güzel ve sade. Bataryası da iyi. + 3000 mAh. Güncelleme desteği de olur. Xperia Z bile android 5.0 aldı. Yani bir de Z2'ye gelene kadar arada Z1 var. Kamerası da gayet iyi. Sağlamlık olarak Sony'nin ekranında DragonTrailer var. Ve testlerde Gorilla Glass'tan önde gözüküyor. Kendi izlediğim drop testlerde de Z2'nin ekranının ve kasasının kırıldığını görmedim. Yani sağlamlık konusunda da sınıfı rahat geçer. Tasarım olarak yorum yapmak doğru olmaz. Bunlar göreceli kavramlardır ama bence Z2'nin tasarımı çok güzel. Arka tarafta da cam var. Çok premium , çok elit duruyor. Fiyat olarak da daha ucuz. Yine de git bir mağazada iki cihazı karşılaştır , incele. Ona göre karar ver.
?Z2 daha iyi size göre.
Time Space?
Time Space yazmışsınız o ne diyorum.
Roota gerek yok. Xperia Bağlantı'dan DualShock 3 ve 4'ü bağlayabilirsiniz.Peki z2 yi PS 3 koluyla root atmadan çalışır mi calisiosa nasıl yapılır
OTG kablo alsanız yeterDualshock 3 u gamekliple bağlanabilir .. Gameklip nerelerde sariliyordur.
Yarin z2 alamaya gidecem . faturaya ek almayi dusunuyom avea dan mi almak daha iyi vodofondan mi ??
Çok soru sordm![]()
Yukardaki yazımda açıklaması var. Onu parantez içinde yazmışım zaten.Time Space yazmışsınız o ne diyorum.
Roota gerek yok. Xperia Bağlantı'dan DualShock 3 ve 4'ü bağlayabilirsiniz.