s5 mi note4 mü :)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
evet s5 kötü değil ama ben pek sevmedim bu seneki teknoloji yarışında s5 bence geride kaldı bu yüzden note 4 daha iyi hatta daha önce çıkabilir
s5 in note 3 farkları
su geçirmezli ıp67
16mp amera
snapdragon s801 işlemci (türkiyede satışta var g900fq olrak geçiyor benim arkadaşta var)
eğer note 3 ün özelliklerinin üzerine konsaydı mesela
5.2" 2k ekran
3 gb ram
en az 32 gb hafıza ile gelmesi
daha ince ve çerçevenin küçük olması (s4 kadar hatta biraz bile kalın olabilir home tuşunun orası ekranla olan boşluk fazla )
note 4 bu yıl ekimde yada eylül sonunda çıkabilir çünkü note 2 2012 ağustoz note 3 2013eylül note 4 ?

• Beğen
Tepkiler: axi58

MaxipmaN

Üye
Size guzel bi tavsiye vereyim s4 cebinizde kalsin , en az 2-3 yil kullanin inanin kullanabilirsiniz ben note2 mi alali 2 yil oldu bi 2 yil daha kullanirim. Farkindaysaniz bana gore piyasada cok bi değişiklik yok hep ayni seyler ayni yemek isitilip geliyo onumuze. Boşuna para vermeyin hiç gerek yok
tam iki yıllık değil note2 hemen takoza çevirmeyin :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
note3/s5 farkları. Az daha iyi kamera ve ıp67 sertifikası mı?

Note 3'ün özellikleri, daha büyük ekran ve 1GB Ram ne olacak? =P

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
note3/s5 farkları. Az daha iyi kamera ve ıp67 sertifikası mı?

Note 3'ün özellikleri, daha büyük ekran ve 1GB Ram ne olacak? =P
ben de pnu diyorum işte çok fark yok birin fazlası diğerinin biraz eksiği var mesela note 3 black gibi bir şey yapsa su geçirmez 16 ya da 20 mp kamera daha iyi işlemci vsvsvs sonra şatışa sunarlar ya fiyat ya da çok büyük (klasik note serisi kötülemesi)
Diye almazlar

Invoke

Invoke

Üye
Her cihazın beğeneni-beğenmeyeni olur, normaldir. Elimden geldiğince objektif yorum yapmaya çalışıyorum. S5den bir yol olmaz, bekleyen Note 4'ü beklesin. Beklemeyecekseniz de bana göre şuan alınması mantıklı üst seviye Samsung cihaz Note 3'dür.

• Beğen
Tepkiler: axi58 ve Jelly Beanci
iizzz

iizzz

Üye
S5.kötü telefon.yok.s4.ile aynı diye almamıştım.s4. takasa girdim.s5. aldım.gayet de güzel....bu gün motarla kurulama giderken telefonu düşürdüm.pil bitarafa telefon bi tarafa.ben telefon giti dedim.acıkcası korktum.ama telefonda cizik.bile yok.bana göre telefon gayet salam.

Son düzenleme:
  • Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
ben note 2 yi ilk çıktığında aldım sıradaki telefonum %90 note 4 olacak gibi Ama uyarması benden Note serisi bağımlılık yapabilir
Kesinlikle.note 2 yi alali 9 ay oldu.note 5e kadar rahat kullanirim.note serisi gercekten bagimlilik yapiyor ve yapacaktir bende.:)

• Beğen