Anil-D
Üye
gelsin gorucez bakalim[emoji1]s5 4.4.2 de cok şarj yiyodu aynı böyle kullanyım 4 saat veriyodu ayrıca 4.4.2 de 1 gb altında olurdu ram tüketimi L ise 1gb üstünde ama şarjdaha uzun gidiyo bu olaydan bişey anlaymadım ben![]()
gelsin gorucez bakalim[emoji1]s5 4.4.2 de cok şarj yiyodu aynı böyle kullanyım 4 saat veriyodu ayrıca 4.4.2 de 1 gb altında olurdu ram tüketimi L ise 1gb üstünde ama şarjdaha uzun gidiyo bu olaydan bişey anlaymadım ben![]()
samsung note 2 den desteğini çekti dn4 rom var onu kur kardeşNote 2ye de gelirmiki![]()

anlamadım kardeştabletler icin video yayinlamiyormus nerden anlicam tablete geldigini
benim tablete geldigini nerden anlicam Sammobile video yayinlamiyormus tabletler icinsamsung note 2 den desteğini çekti dn4 rom var onu kur kardeş
anlamadım kardeş
modeli ney?benim tablete geldigini nerden anlicam Sammobile video yayinlamiyormus tabletler icin
tab spro 4gltemodeli ney?
Telin anakartı yeni değişti sayaç sıfırlandı root yapmak istemiyorum tel sıfır gibi oldusamsung note 2 den desteğini çekti dn4 rom var onu kur kardeş
anlamadım kardeş

sayaç 1 ken sifirladilar himm [emoji1] güzelTelin anakartı yeni değişti sayaç sıfırlandı root yapmak istemiyorum tel sıfır gibi oldu![]()
bize gelene kadar bu sorunlar cozulur [emoji1]yaşanan problemler şuanlık gözlemlediğim
Facebooka güncelleme geldi sorunsuz çalışan facebook durduruldu uyarsı alıyorum.
Messenger da ise ücretsiz arama sorunu oluyo karşı taraf ararken uygulama kendinden geçiyor.
inşbize gelene kadar bu sorunlar cozulur [emoji1]

Lolipopla renkler daha canlı sanki beyaz diyeyimamoled ekraan siyah rengimi daha canlı gösterio beyzımı![]()

s5 de ram tüketimi fazla 1.4 gb dan aşşa düşmüyor L de şarj 10 numara kitkatda 800mbdan başlıyoduevet arkadaş haklı ram tüketimi az olduğu içinde doğal oolarak şarj tüketimide azalıyor bu sayede