Karşılaştırma S5 Lolipop Test ve Şarj Tüketimi

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
S5 Lolipop Test ve Şarj Tüketimi

wifi 4 saat + veri 5 saat açık şekilde parlaklık tam ortada kullanılmıştr(otomatik değil) güç tassarufu %10dan sonra açılmıştır.
1.45 dkka bridge constructor oynandı
1.06 dkka 101 plus oynandı
40 dkka video izledim
gerisi whatsap face instagram messenger kullanılmıştır. (Günlük sıradan kullanımdır umarım Lolipopa geçmek isteyen arkdaşlara faydalı olur)

Yaşanan problemler şuanlık gözlemlediğim
Facebooka güncelleme geldi sorunsuz çalışan facebook durduruldu uyarsı alıyorum.
Messenger da ise ücretsiz arama sorunu oluyor karşı taraf ararken uygulama kendinden geçiyor.
SuperSu (rootladıktan sonra) sürümle uyumsuz gibisinden ingilizce hata alıyorum sanrım s5 Lolipop için Root cihazı güncellenmedi

Antutu testi Kitkat ve Lolipop farkı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

lale63

lale63

Üye

wifi 4 saat + veri 5 saat açık şekilde parlaklık tam ortada kullanılmıştr(otomatik değil) güç tassarufu %10dan sonra açılmıştır.
1.45 dkka bride bridge constructor oynandı
1.06 dkka 101 plus oynandı
40 dkka video izledim
gerisi whatsap face instagram messenger kullanılmıştır. (Günlük sıradan kullanımdır umarım Lolipopa geçmek isteyen arkdaşlara faydalı olur)
Çok iyiymis lollipopun sarji hizli tukettigini soyleyenler olmustu dogru olmadigi kanitlanmis oldu konu icin tesekkurler bize gelsede kullansak :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve cici60
Anil-D

Anil-D

Üye
s4 e gelsede

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyiymis lollipopun sarji hizli tukettigini soyleyenler olmustu dogru olmadigi kanitlanmis oldu konu icin tesekkurler bize gelsede kullansak :D
4.4.2 den daha iyi diyebilirm note 3 ve s4 ocak ilk haftası gelecek :)

Anil-D

Anil-D

Üye
4.4.2 den daha iyi diyebilirm note 3 ve s4 ocak ilk haftası gelecek :)
bi 20 guncuk kaldi la zati

demekki beyaz goruntunun arkasinda sarj tasarrufu yatiyordu he ama ben inanmiyorum ya lolipop beyaz oldugu icin daha fazla sarj tuketcek

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
tugrul_27

tugrul_27

Üye
Çalışmayan uygulama varmı lollipop da

Mesela tangoyu denese

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen

MaxipmaN

Üye
Uzun bir zaman sonra androidde boyle bir sarj performansı görmek güzel

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Mesela tangoyu denese
tango çalışıyo denemek için kurdum ama kullnmadığım için geri kaldırdım kardeş
Çalışmayan uygulama varmı lollipop da
facebook mesenger arama yeri arada sırada takılıyo
demekki beyaz goruntunun arkasinda sarj tasarrufu yatiyordu he ama ben inanmiyorum ya lolipop beyaz oldugu icin daha fazla sarj tuketcek
bende dedim hatta her güncellemede şarj tüketimi düşecek diyolar şarjı daha çabuk bitiyo diye düşünüyodum valla çok iyi gidiyo bugun sadece 3 saat oyun oynadım 8saat full veri açık 6 saat ekran süresi alıyorum şarjm %8

Anil-D

Anil-D

Üye
tango çalışıyo denemek için kurdum ama kullnmadığım için geri kaldırdım kardeş

facebook mesenger arama yeri arada sırada takılıyo

bende dedim hatta her güncellemede şarj tüketimi düşecek diyolar şarjı daha çabuk bitiyo diye düşünüyodum valla çok iyi gidiyo bugun sadece 3 saat oyun oynadım 8saat fu ll veri açık 6 saat ekran süresi alıyorum şarjm %8
beni umutlendiriyorsun

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Stockta Lollipop, kitkata göre az daha iyi şarj konusunda

Anil-D

Anil-D

Üye
heryeri beyaz ama nasıl tasarruf yapicak gorucez

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
polonya sürümü kurdum ben ilk çıkan yerin ki iyi oluyo gereksiz uygulama çok olmuyo :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

furkankaya559758

Üye
S5'in şarj tüketimi bildiğim kadarıyla çok iyi. L ile şarj sorununun düzeleceğini düşünen arkadaşlar fazla umutlanmasın. Ama yine de ne olacağı bilinmez.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
S5'in şarj tüketimi bildiğim kadarıyla çok iyi. L ile şarj sorununun düzeleceğini düşünen arkadaşlar fazla umutlanmasın. Ama yine de ne olacağı bilinmez.
s5 4.4.2 de cok şarj yiyodu aynı böyle kullanyım 4 saat veriyodu ayrıca 4.4.2 de 1 gb altında olurdu ram tüketimi L ise 1gb üstünde ama şarjdaha uzun gidiyo bu olaydan bişey anlaymadım ben :D

Üst Alt