Karşılaştırma S5 Lolipop Test ve Şarj Tüketimi

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
s5 4.4.2 de cok şarj yiyodu aynı böyle kullanyım 4 saat veriyodu ayrıca 4.4.2 de 1 gb altında olurdu ram tüketimi L ise 1gb üstünde ama şarjdaha uzun gidiyo bu olaydan bişey anlaymadım ben :D
gelsin gorucez bakalim[emoji1]

• Beğen
Tepkiler: cici60

sacid589

sacid589

Üye
Note 2ye de gelirmiki :halay2:

Anil-D

Anil-D

Üye
tabletler icin video yayinlamiyormus nerden anlicam tablete geldigini

sacid589

sacid589

Üye
samsung note 2 den desteğini çekti dn4 rom var onu kur kardeş :)

anlamadım kardeş
Telin anakartı yeni değişti sayaç sıfırlandı root yapmak istemiyorum tel sıfır gibi oldu :mahcup:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Konuyu Saptırmayın S5 Lolipop Deniliyordu

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
yaşanan problemler şuanlık gözlemlediğim
Facebooka güncelleme geldi sorunsuz çalışan facebook durduruldu uyarsı alıyorum.
Messenger da ise ücretsiz arama sorunu oluyo karşı taraf ararken uygulama kendinden geçiyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
yaşanan problemler şuanlık gözlemlediğim
Facebooka güncelleme geldi sorunsuz çalışan facebook durduruldu uyarsı alıyorum.
Messenger da ise ücretsiz arama sorunu oluyo karşı taraf ararken uygulama kendinden geçiyor.
bize gelene kadar bu sorunlar cozulur [emoji1]

askımm

Üye
amoled ekraan siyah rengimi daha canlı gösterio beyzımı :hmmm:hmmm:hmmm

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
amoled ekraan siyah rengimi daha canlı gösterio beyzımı :hmmm:hmmm:hmmm
Lolipopla renkler daha canlı sanki beyaz diyeyim :)
Antutu testi Kitkat ve Lolipop farkı

LimePie

LimePie

Üye
s4 ede gelsinde bakalım merakla bekliyoruz ocağın ilk haftası demek fazlada bişi yokmuş :)
amoled ekranlar siyah rengi çok iyi gösterir ips ekranlarda beyaz rengi :oke:

askımm

Üye
tsk ama bn gnede sarj konususunda şüpelyim acık renkler daha cok sarj yer denio ama neden acık renklerde daha cok sarj gder bnu bilen acıklaya blirmi :)..

xmustx

xmustx

Üye
Lolipop kitkat gibi değil.ara yüz ram tüketmiyor.yani ekran arkaplanının beyaz olması bişey değiştirmeyecek.pek beğenmesemde sırf touchwizden kurtulmak için ve uygulamalar arası geçişler daha estetik geldiği için güncellemeyi zamanı gelince kullanıcam.

LimePie

LimePie

Üye
evet arkadaş haklı ram tüketimi az olduğu içinde doğal oolarak şarj tüketimide azalıyor bu sayede

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaş haklı ram tüketimi az olduğu içinde doğal oolarak şarj tüketimide azalıyor bu sayede
s5 de ram tüketimi fazla 1.4 gb dan aşşa düşmüyor L de şarj 10 numara kitkatda 800mbdan başlıyodu :)

Üst Alt