Uygulama S4'te oyunları dahili hafızadan harici hafızaya taşıma yardım isteği...

Sponsorlu Bağlantılar

s.ozer1991

Üye
    Konu Sahibi
S4'te oyunları dahili hafızadan harici hafızaya taşıma yardım isteği...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçtiğimiz günlerde s4 aldım. Yüklediğim oyunlar telefon hafızasını doldurduğundan dolayı 64 GB
CLASS 10 hafıza kartı aldım. Fakat ne kadar çabaladıysam oyunların 1.5 GB lık obb'ye atılan dosyasını hafıza kartına atıp oyunu
oynayamadım. link2sd sinden foldermount'una hepsini denedim. Bazı sitelerde bazı uygulamalar için s4 ile uyumlu değildir denmiş. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Not: Cihazım root'lu...

bybrock

bybrock

Üye
Gl to SD dene

s.ozer1991

Üye
    Konu Sahibi
bi bakayım ona da sonucu paylaşırım . Teşekkür

- - - Eklendi - - -

Şimdi google play'dan bakınca gördüm. Bunu da denemiştim. Bunda da olmamıştı.

Şunu sorayım bir de . hafıza kartında Android/obb oluşturdum. El ile dosyaları oraya attım. Boyle yapmak yerine cıhazın mı kopyalamasına izin vermeliyim. Siz tam olarak nasıl kullanıyorsunuz ? (Android işletim sisteminde yeniyim kusuruma bakmayın)

AHKE

AHKE

Üye
gl to sd ile datalar h. kartı oluo islemi yaptiktan sonra gl to sd prosundan aç oyunu yoksa acılmaz.bu arada 64gb class10 h.kartını ne kadara aldın

s.ozer1991

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum. 5 tl kargo ucretıyle beraber 121 TL ye geldi

.caner.

.caner.

Üye
Ben 115 tl ye aldım. Telefoncudan :hmmm yarini bekle :) rootsuz hafiza kartina atmak icin güncelleme (4.3 gelecek)

s.ozer1991

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş gl to sd programıyla örneğin n.o.v.a 3 ü hafıza kartına taşı diyorum. Ne taşıyor onu biliyorum ama telefon hafızasında ki Android/obb içinde ki 1.8 gb lik dosyası yerinde duruyor. Bu programın taşıdığı ise 800mb. yine olmadı

- - - Eklendi - - -

Kargo fiyatını düşünce hemen hemen aynı paraya geliyor siz iyi almışsınız :) Mahalle arasında ki telefoncudan alsam kazık atacak. Kadıkoy'e ineyim desem yol parası emeği falan aynı paraya gelecekti :) Diğer taraftan rootsuz hafıza kartına atmak için derken ? telefonumda root olduğu halde yapamıyorum bu işlemleri. Muhtemelen bilmediğimden ötürü oluyor :/

.caner.

.caner.

Üye
Kardeş gl to sd programıyla örneğin n.o.v.a 3 ü hafıza kartına taşı diyorum. Ne taşıyor onu biliyorum ama telefon hafızasında ki Android/obb içinde ki 1.8 gb lik dosyası yerinde duruyor. Bu programın taşıdığı ise 800mb. yine olmadı

- - - Eklendi - - -

Kargo fiyatını düşünce hemen hemen aynı paraya geliyor siz iyi almışsınız :) Mahalle arasında ki telefoncudan alsam kazık atacak. Kadıkoy'e ineyim desem yol parası emeği falan aynı paraya gelecekti :) Diğer taraftan rootsuz hafıza kartına atmak için derken ? telefonumda root olduğu halde yapamıyorum bu işlemleri. Muhtemelen bilmediğimden ötürü oluyor :/

Şu an Galaxy Mega daki Özellik gibi bizede gelecek. Yani 4.3 güncellemesi sayesinde
Buradaki simge Data yıda atacak.

s.ozer1991

Üye
    Konu Sahibi
Caner kardeş beni mazur gör ama şuan itibariyle zaten yok mu o dediğin ? uygulama yöneticisine girdiğimde o seçenek çıkıyor bende :S

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

gl to sd programıyla hallettim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Caner kardeş beni mazur gör ama şuan itibariyle zaten yok mu o dediğin ? uygulama yöneticisine girdiğimde o seçenek çıkıyor bende :S

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

gl to sd programıyla hallettim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim

Sadece Apk atıyor su an.

s.ozer1991

Üye
    Konu Sahibi
yorumu attıktan sonra farkettim resmin altında datasını da atabileceğiz dediğini kardeş :) çıksın incelemesini yaparız inş :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.