s40ların bluetoothu hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stellon

Üye
    Konu Sahibi
s40ların bluetoothu hakkında
arkadaşlar bende nokia 6300 var. ve soracağım durum bildiğim kadarıyla tüm s40larda böyle. bluetoothla herhangi bişi yollarken her defasında cihaz aranıyo. s60larda durum böyle diildi daha önceden 6630 kullandım aranıp bulunan cihaz listede kalıyodu yani tekrar tekrar aratmaya gerek kalmıyodu. 6300da da bunun gibi bi çözüm yolu varmı acaba. bilenler yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler kardeşlerim.

dedebaba

Üye
çözüm yolu yok.nokia nın s40 larında durum böyle.

ycg35

ycg35

Üye
malesef.. olsa güzel olurdu ama iki saat arıyo..

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
Kardeş ben cözümü biliyorum.
Önce baglantı kuracagın cihaz ile eşleşmen lazım daha sonra o eşleştigin cihazi cabucak buluyo aynı s60lardaki gibi.Bi dene farkı görüceksin saygılar....

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Önce baglantı kuracagın cihaz ile eşleşmen lazım daha sonra o eşleştigin cihazi cabucak buluyo aynı s60lardaki gibi.Bi dene farkı görüceksin saygılar....

üstelik işaterleme yaparsan hepsini bir anda gönderirsin. arkadaş doğru sölemiş!!!

stellon

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim

hitafkamkac

hitafkamkac

Üye
malesef yapımı öyle bence zaten tek sorunu da o

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ıyı dıon da olmuo ıste o nokıa dan nokıa ya Samsung dan Nokıa ya oluyo mesela

AslanımBENİM

AslanımBENİM

Üye
ıyı dıon da olmuo ıste o nokıa dan nokıa ya Samsung dan Nokıa ya oluyo mesela

yaw eşleme işi dooru.hemen bulup yolluyo ama bu konuyla ilgili bi java prog. felan yokmudur. varsa bulan buraya upload etsin de coşalım:yuru:yuru

bensen34

Üye
eşleşince onayda istemio ama bnm bildiğim kadarıyla eşleşme pc ile oluo sadece:D:D

bassasy

bassasy

Üye
kardeşim haklı eşleşme yapmak lazım birde bloover 2 diye bir pro var o işini görebilir

sercu

sercu

Üye
Tek yardımım şu olabilir cihazı eşleştir yani diğer telefonla eşleştir en azından biras daha kısalır süre başka çaresi yok yani kardeş durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt