Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce benzer bir konu paylaşmıştım:Nokia s40 Multitasking - Uygulamaları Minimize Etmek
Şimdi daha basit bir yöntemle bunu yapabilmeyi anlatacağım. O konudaki yöntem kadar temiz değil ancak çok daha basit ve işinizi görür sanıyorum.
İlk iş olarak multime.org adresine girip soldaki menüden Register'a tıklayın. Kayıt olduktan sonra "My Midlets" a girip birleştirmek istediğiniz java dosyalarını bilgisayarınızdan ya da URL'den yükleyin.
Sonrasında oluşan görünüm:
Daha sonra menüdeki "My Projects"e tıklayın.Açılan sayfada "Add Midlet" butonuna tıklayın
Yüklediğiniz java uygulamaları seçin
Dosyalar yüklendikten sonra "Build" butonuna basın
Daha önce benzer bir konu paylaşmıştım:Nokia s40 Multitasking - Uygulamaları Minimize Etmek
Şimdi daha basit bir yöntemle bunu yapabilmeyi anlatacağım. O konudaki yöntem kadar temiz değil ancak çok daha basit ve işinizi görür sanıyorum.
İlk iş olarak multime.org adresine girip soldaki menüden Register'a tıklayın. Kayıt olduktan sonra "My Midlets" a girip birleştirmek istediğiniz java dosyalarını bilgisayarınızdan ya da URL'den yükleyin.
Sonrasında oluşan görünüm:
Daha sonra menüdeki "My Projects"e tıklayın.Açılan sayfada "Add Midlet" butonuna tıklayın
Yüklediğiniz java uygulamaları seçin
Dosyalar yüklendikten sonra "Build" butonuna basın
"My projects" sayfasındaki proje ismine tıklayın Gri arkaplana gömülü "Download jad jar" yazan kısım var jar'a tıklayıp uygulamayı indirin,telefonunuza atın