S40'a Dair Bazı Küçük Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

trcommander40

Üye
müthis ise yaradı bu konu cok sagol adam ya :)

suPPer MariO

suPPer MariO

Üye
eline sağlık

burakilk

burakilk

Üye
Eline sağlık kardeş işime çok yaradı.

onurca06

onurca06

Üye
Teşekkürler forumdaş..

kralkaptansu

Üye

Daha önce benzer bir konu paylaşmıştım:Nokia s40 Multitasking - Uygulamaları Minimize Etmek
Şimdi daha basit bir yöntemle bunu yapabilmeyi anlatacağım. O konudaki yöntem kadar temiz değil ancak çok daha basit ve işinizi görür sanıyorum.

İlk iş olarak multime.org adresine girip soldaki menüden Register'a tıklayın. Kayıt olduktan sonra "My Midlets" a girip birleştirmek istediğiniz java dosyalarını bilgisayarınızdan ya da URL'den yükleyin.

Sonrasında oluşan görünüm:

Daha sonra menüdeki "My Projects"e tıklayın.Açılan sayfada "Add Midlet" butonuna tıklayın

Yüklediğiniz java uygulamaları seçin

Dosyalar yüklendikten sonra "Build" butonuna basın

Java dosyalarını birleştirdiniz. Uygulamayı indirip telefonunuza atın

peki nasil indirecez

- - - Eklendi - - -

Daha önce benzer bir konu paylaşmıştım:Nokia s40 Multitasking - Uygulamaları Minimize Etmek
Şimdi daha basit bir yöntemle bunu yapabilmeyi anlatacağım. O konudaki yöntem kadar temiz değil ancak çok daha basit ve işinizi görür sanıyorum.

İlk iş olarak multime.org adresine girip soldaki menüden Register'a tıklayın. Kayıt olduktan sonra "My Midlets" a girip birleştirmek istediğiniz java dosyalarını bilgisayarınızdan ya da URL'den yükleyin.

Sonrasında oluşan görünüm:

Daha sonra menüdeki "My Projects"e tıklayın.Açılan sayfada "Add Midlet" butonuna tıklayın

Yüklediğiniz java uygulamaları seçin

Dosyalar yüklendikten sonra "Build" butonuna basın

Java dosyalarını birleştirdiniz. Uygulamayı indirip telefonunuza atın

peki nasil indirecez

Archonn

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
peki nasil indirecez

- - - Eklendi - - -

peki nasil indirecez

"My projects" sayfasındaki proje ismine tıklayın Gri arkaplana gömülü "Download jad jar" yazan kısım var jar'a tıklayıp uygulamayı indirin,telefonunuza atın ;)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Güzel

Üst Alt