S40 WhatsApp Numara , Bağlantı Sorunu Kesin Çözüm (C3-00)

C.S

Üye
    Konu Sahibi
S40 WhatsApp Numara , Bağlantı Sorunu Kesin Çözüm (C3-00)
Bu hatayı benim gibi alanlar olmuştur. Numaramızı girdikten sonra Could Not Connected falan bi zırva alıyoruz.

Çözüm : Ayarlar > Yapılandırma Ayarları > Tercih Edilen Erişim Nok. > [Operatörünüz] Internet GPRS'yi Seçin. Ve WhatsApp'ı sorunsuz kullanmaya başlayın , İyi sohbetler.

Tepkiler: yeneraksu, anndriy ve whatsapp

whatsapp

Üye
Alllllah senden binlerce kez rağzı olsun 2 gündür bununla uğraşıyorum türkcell i arayıp kavga ettim hiçbi bilgi vermiyolar diye 1gb internet pakedi var hattımda kontör var bütün kro heriflerle muhatap ettiler beni gece gece çok duamı aldın ellerine sağlık

whatapp ne kardes bende c3 var ıyı bseyse bende kullanayım

anndriy

Üye
çok çok çok çok teşekkürler o kadar sayfa gezdim burayı şans eseri buldum Allah razı olsun

sfbcr

Üye
kardeş bnede c3-00 var olmuyor bağlantı hatası diyor

Çok teşekkürler, X2-00'da da aynı sorun vardı sayende çözüldü

Facebook da açılmıyordu şu an o da açılıyor bir kez daha teşekkürler

valla sırf sana teşekür etmek için sırf sana thanks yazmak için üye oldum günlerdir bununla ugraşıyordum allah senden razı olsun yaa ii günler.

benm nokia e72-1 tlfnumda kontr olunca veya paketm olunca whatsapp açılıyor fakat wifi ile bağlanmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

huaweii

Üye
Ya arkadaşlar bende giremiyorum sabahtan beri whatsapp a anlamadımda ne yapmam gerekiyo şimdi ne olur yardımcı olun banaa