s40 telefonları web cam gibi kullanabilir miyiz???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
s40 telefonları web cam gibi kullanabilir miyiz???
5300 telefonum var abimde 6630 var onun telefon hem bluetoothla hem usb ile bilgisayardaki ve telefondaki program yardımıyla web cam olarak kullanıyoruz ancak 5300 için hiç buna benzer bi program bulamadık. aslında bulduk ama onda da kontor gidiyo kimsenin işine yaramaz. eğer böyle bişey duyan falan varsa yardımcı olur mu???:yuru

• Beğen
Tepkiler: talon_

ycg35

ycg35

Üye
olduğunu pek sanmıyorum ama inşallah ilerde böyle programlar çıkar telin kamera güzel foto çekiyo bilg. tede webcam olarak kullanmayı isterim :) bi araştırma yapayım belki bulurum

--------------- Ekleme ---------------

ya kardeş şu an int. cafedeyim bulduğum proyu tele atamıyorum malesef eve gidince denicem getjar.com da bi tane buldum inşallah işe yarar sadece java dosyası var indirmek için

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
ben de buldum aslında bi tane ancak kontor gidiyo o yüzden sildim hemen. bi bakarım senin verdiğin linke de. sağol. bişeyler bulursan haberdar et.

bulduğum program buydu kardeş. sağol ama bunda kontor gidiyo.bence boşuna deneme kontorlere yazık olur. kolay gelsin.

ycg35

ycg35

Üye
bunda kntr gidiosa başka bulmak lazım kntr gidiosa mutlaka gprs tir bunun buletooth ile çalışanını bulmaya çalışayım

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
bi bak bakalım ben bulacağını pek sanmıyorum ama hadi hayırlısı bakalım.

ycg35

ycg35

Üye
ya buluyorum ama indirme linkleri yok buluyorum bozuk çalışmıyor çok ilginç google amca yardımcı oluyo yinede daha araştırcam...

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
Ben her sayfaya baktım ama pek bişey bulamadım. belki sen şanslısındır. bulursan bana da haber var kardeşim. şimdiden çok sağol.

ardesa

ardesa

Üye
ya kardeş şu an int. cafedeyim bulduğum proyu tele atamıyorum malesef eve gidince denicem getjar.com da bi tane buldum inşallah işe yarar sadece java dosyası var indirmek için

yapabildiysen nasıl kurcağımızı anlatırmısın_?

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
ardesa bence deneme çünkü kontor gidiyo sen bilirsin yine de

ycg35

ycg35

Üye
evt o kntr harcıyor gprs üzerinden adamların portunu kullanarak görüntüyü internete aktarıyor açıklamasını tercüme edince ortaya bu çıkıyor daha arayalım bakalım bunun bt üzerinden çalışanı varmı...

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
bulursanız haber verin arkdaşlar. bende arıyorum

u_cosar

u_cosar

Üye
Warelex Mobiola WebCam bunu deneyin

Ogulcaan

Üye
bulan olmadımı acaba? :/

dgntkn

Üye
off nie bu kadar sıkıntılı bu s4o lar ya

telefonun herşeyi var zannedioduk ama web cam olarak kullanılmıomuş

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
İnşallah bulursun kardesım ne dıyeyım.:)

manyakk_cocuk

Üye
s40 yokmu yaw bunun bi bulun artık yada nokia söyle adam akkılı bi s40 yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt